Guinot HydraClean

74,00 95,00 

Tehokas lämpöpuhdistus. Loistava hoitoratkaisu ihon epäpuhtauksille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Tuotekuvaus

Tehokas lämpöpuhdistus

Loistava hoitoratkaisu ihon epäpuhtauksille.

1 h 30 min. HydraClean -erikoiskasvohoito kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Hoidon lämpövaikutus poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. Hoidossa tehokas hoitogeeli kuorii ihoa ja hillitsee talirauhasten toimintaa.

HydraClean -hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kasvojen, kaulan ja dekolteen kuorinnan, ThermoClean-lämpökäsittelyn, tarvittaessa höyryn ja mekaanisen ihonpuhdistuksen, klassisen kasvohieronnan tehoseerumilla (kasvot, kaula, dekoltee alueet), kasvoseerumin ja -naamion, silmänympärysnaamion, hoitovoiteet. Vaihtoehtoisesti kasvohieronnaksi voidaan Kauneushoitola Marikassa valita nestekiertoa elvyttävä, lymfaattinen Phytodrainage-kasvohieronta.

Ihohuokosia supistava ja kirkastava HydraClean -erikoiskasvohoito sopii täydellisesti myös aikuiselle iholle sekä puhdistavaksi kasvohoidoksi raskausaikana! Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona, parhaan tuloksen saavutat sarjahoidolla tai yhdistämällä HydraClean -hoidon muihin GUINOT-kasvohoitoihin.

Kokeile tehokkaita yhdistelmähoitoja!
GUINOT Liftosome    +  GUINOT HydraClean Express
GUINOT HydraClean + GUINOT Hydradermie Lift Express
GUINOT HydraClean + GUINOT Hydrademie Eye Logic
Tiedustele yhdistelmähoidoista lisää kauneushoitolasta.

Valikoimassa myös pikapuhdistus, GUINOT HydraClean Express. Kysy lisää hoitolasta.