Pevonia Botanica
Johtavan spa-ihonhoitosarja Pevonia Botanica -tuotteiden puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luovat mietoja tuoksuelämyksiä ja hemmottelevat ihoasi turvallisesti -ilman turhia lisäaineita.
Uusimmalla teknologialla valmistetuilla ylellisillä hoitotuotteilla saavutetaan ainutlaatuisia ihonhoidollisia tuloksia ja unohtumattomia elämyksiä.

”The most powerful ingredients in skincare come from the safest source…nature.” Pevonia

Vihreä polku ihon hyvinvointiin

– Valmistettu luonnon omista raaka-aineista
– Ei sisällä alkoholia
– Ei sisällä lanoliinia
– Ei sisällä mineraaliöljyä
– Ei sisällä para-aminobentsoehappoja
– Ei sisällä keinotekoisia väriaineita
– Ei sisällä keinotekoisia hajusteita
– Ei sisällä formaldehydiä
– Ei sisällä natrium lauryylisulfaattia
– Ei sisällä ureaa
– Ei tuki ihohuokosia (Non-comedogenic)

Pevonialla on oma Go Green -ohjelma, joka takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineet maalta ja merestä sekä sen, ettei tuotteita testata eläimillä. Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja.

Pevonia International on sitoutunut ympäristönsuojeluun ja kannustaa heidän maailmanlaajuista jakeluverkostoaan, Pevonia Spa Partnereita ja sekä Pevonia asiakkaita ympäri maailmaa tekemään oman osuutensa osallistumalla paikallisiin kierrätysohjelmiin.

Ranskalainen biokemisti, kosmetologi Sylvie Hennessy perusti Pevonia Botanican yhdessä miehensä Philippen kanssa vuonna 1991, kun maailma koki suurimman spa-brändien nousun. Nykyisin Pevonia on yksi maailman tunnetuimpia spa-sarjoja ja on käytössä ympäri maailmaa ylellisissä spa- ja kylpyläkonsepteissa. Jo yli 25-vuoden ajan Pevonia Botanica on tarjonnut innovatiivisia tuotteita ja kokonaisvaltaisia hoitoja ihon hyvinvoinnin lisäämiseksi ja sen ylläpitoon.

Yhdysvaltalainen Pevonia Botanica on käytössä yli sadassa maassa, ylellisimmissä spa-ja kylpyläkonsepteissa ympäri maailmaa. Pevonia Botanica-tuotteita on yksinomaan ostettavissa valtuutetulta
Pevonia-jälleenmyyjältä, joka on koulutettu ihonhoidon ammattilainen.

Pevonia Botanica-tuotteita ei ole lupa myydä internetissä, joten mahdolliset maailmanlaajuiset verkkokauppatoimijat eivät ole Pevonian valtuuttamia virallisia jälleenmyyjiä. Pevonia ei myöskään ole missään myynnissä esimerkiksi marketeissa. Vain hankkimalla tuotteesi valtuutetusta Pevonia-hoitolasta, varmistat että saat aidon Pevonia-tuotteen.

Kauneushoitola Marika on valtuutettu PEVONIA BOTANICA-hoitola ja -ihonhoitotuotesarjan jälleenmyyjä keväästä 2016.

www.pevonia.fi