Kauppa

Tervetuloa Kauneushoitola Marikan verkkokauppaan!

Laadukkaasti hemmotteleva hoito on ilo antaa lahjaksi omalle rakkaalle tai muuten itselleen tärkeälle henkilölle. Voit ostaa Kauneushoitola Marikan lahjakortit myös helposti verkkokaupasta. Lahjakortin toimitus ilman toimituskuluja kirjepostina tai sähköpostitse.

Kauneushoitola Marikan verkkokaupassa on laaja valikoima ihania, hemmottelevia hoitoja. Verkkokaupasta voit ostaa lahjakortit myös tietylle arvolle, jolloin lahjansaaja voi käyttää lahjakortin haluamiinsa hoitoihin ja/tai tuotteisiin. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä. Huom! Äitienpäivän 2023 lahjakortit voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortin käyttöä varten varataan palveluaika kauneushoitolaan.

Lahjakortin tilaaminen verkkokaupasta:  Valitse lahjakortti verkkokaupan valikoimasta ja  lisää ostoskoriin. Valitse toimitustapa: Lahjakortin ilmainen lähetys postitse (tavallisena kirjeenä) tai Lahjakortin ilmainen lähetys sähköpostilla. Siirry kassalle.  Laskutustiedot = Tilaajan/maksajan tiedot! Jos tilaukseen liittyen tulee kysyttävää, otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos  haluat että lahjakortti postitetaan suoraan lahjan saajalle, täytä lahjan saajan tiedot Toimitus eri osoitteeseen -kentässä. Tilauksen kommentit -kenttä.  Lisätiedot tilausta koskien. Esimerkiksi jos korttiin halutaan  (lyhyt) onnitteluteksti/tervehdys, lahjan saajan nimi, antajan nimi ja mahdollinen tervehdys/onnittelu.