Kauppa

Tervetuloa Kauneushoitola Marikan verkkokauppaan!

Laadukkaasti hemmotteleva hoito on ilo antaa lahjaksi omalle rakkaalle tai muuten itselleen tärkeälle henkilölle. Voit ostaa Kauneushoitola Marikan lahjakortit myös helposti verkkokaupasta. Ilman toimituskuluja postilaatikkoon tai sähköpostiosoitteeseen (mainitse tilauksen yhteydessä haluttu toimitustapa).

Kauneushoitola Marikan verkkokaupassa on laaja valikoima ihania, hemmottelevia hoitoja. Verkkokaupasta voit ostaa lahjakortit myös tietylle arvolle, jolloin lahjansaaja voi käyttää lahjakortin haluamiinsa hoitoihin ja/tai tuotteisiin. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä. Joulun 2021 lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortin käyttöä varten varataan yksilöllinen palveluaika kauneushoitolaan.

Jos haluat että lahjakortti postitetaan suoraan lahjan saajalle, mainitse tästä Tilauksen kommentit -kentässä ja kerro myös, millaisen tekstin haluat lahjakorttiin saatteeksi (saajan nimi, antajan nimi ja mahdollinen tervehdys/onnittelu). Muista lisätä myös lahjakortin toimitusosoite.