Guinot Hydradermie Youth erikoiskasvohoito

104,00 

Kosteuttavien ja puhdistavien hoitojen suosikkihoito.

 

GUINOT Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävä erikoiskasvohoito. Tässä monipuolisessa hoidossa hoidetaan silmänympärys, kasvot, kaula ja dekoltee alueet. GUINOT Hydradermie Youth –hoitoa suositellaan kolmen hoidon intensiivikuurina ja/tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona.

 

Patentoidulla Guinot Hydraderm Cellular Energy – laitteella palautetaan solujen elinvoimaa – hoitoja löytyy kaikille ihotyypeille ja myös eri ikäisille ihoille! Kosteuttava, rauhoittava, puhdistava, tasapainottava, aurinkoon valmistava – mitä sinä toivot kasvohoidoltasi?

 

Lue hoidosta ja hoitosisällöstä lisää alempaa tuotekuvauksesta.

 

Hoidon kesto n. 1h 15 min. Hoitokäyntiin varattava aika 1 h 30 min.

 

Tuotekuvaus

GUINOT Hydradermie -erikoiskasvohoito on vuosien varrella useaan kertaan palkittu hoito ja se ilahduttaa ja hämmästyttää tehollaan

 

Nyt tämä monipuolinen hoito on uudistunut (syksy 2016) ja hoito on entistäkin tehokkaampi. Hoidon salaisuus on patentoitu, Guinot Hydraderm Cellular Energy-laite joka tehostaa korkealuokkaisten aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Imeytettävät hoitoseerumit valitaan yksilöllisesti, ihon tarpeet ja kasvojen eri alueet huomioiden. Erikoiskasvohoidossa hoidetaan silmänympärys, kasvot, kaula ja dekoltee alueet. Iho säilyy kirkkaana ja terveenä ympäri vuoden, kun käyt Hydradermie Youth-hoidossa säännöllisesti.

 

Hoidon salaisuus

 

Guinot Hydradermie Youth -hoidon salaisuuksia ovat dynaaminen ionisaatio, lämpöenergia (+ happiemulsio) ja rentouttava hieronta. GUINOT Hydraderm Cellular Energy hoitolaite uudistaa ihoa aktivoimalla solutoimintaa, stimuloi solujen liikehdintää. Hoitolaitteen dynaamisessa ionisaatiovaiheessa (aktiiviaineiden imeytysvaihe) on vaihteleva polarisaatio, jossa sähkövirta vaihtelee +/- edestakaisin ja solut havahtuvat töihin. Dynaaminen ionisaatio yhdistyy hoidossa lämpöenergiaan ja lämpö lisää soluenergiaa, stimuloi mikroverenkiertoa ja kuona-aineenvaihduntaa ihossa ja hoitovaihe edistää ihon hapensaantia

 

Hoidon sisältö

 

Hydraderm Cellular Energy -laitteella hoidetaan myös erityishuomiota tarvitsevat dekolteen, kaulan ja silmänympärysten alueet. Hoito sisältää silmänympärys, kasvot, kaula, dekoltee alueille; kuorinnan, geeliseerumeita imeyttävän laitevaiheen, ihon lämpöterapia laitevaiheen ja klassisen hieronnan (kasvot, kaula, dekoltee alueille). Silmänympäryshoidon, kasvoille ja kaulalle naamion, kasvoseerumin sekä silmänympärys- ja kasvovoiteet. GUINOT Hydradermie Youth-erikoiskasvohoidon syväpuhdistavaa vaikutusta voidaan tarvittaessa tehostaa höyrytyksellä ja perinteisellä mekaanisella ihonpuhdistuksella sekä Kauneushoitola Marikassa lymfaattisella, nestekiertoa ja kuona-aineiden poistoa lisäävällä kevyellä kasvojen erikoishieronnalla.

 

GUINOT Hydradermie Youth –hoitoa suositellaan kolmen hoidon intensiivikuurina ja/tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona.

 

Tutustu myös:
Hydradermie Youth + erikoiskasvohoito ikääntyvälle iholle – sisältää kiinteyttävät erikoisaineet. Hydradermie Youth aurinkoon valmistava -hoito, kun olet lähdössä aurinkolomalle.