TheraCare

TheraCare on tehokas apu mm. finneille ja ihonalaisille paukamille ja tuote on monikäyttöisyytensä vuoksi todellinen luottokaveri mukaan matkoille ja mökille. Kauneushoitola Marikan valikoimiin TheraCare (uusittu Therakos) on kuulunut jo yhdeksäntoista vuoden ajan.

TheraCare -antiseptinen tehogeeli
THERACARE Skin Control Gel – aina kun iho rikkoontuu tai rikotaan ulkoapäin.
THERACARE on ihoystävällinen ja ärsyttämätön.

HOITOTULOS: ei tulehduksia, ei arpia, ei sotkevaa ja tihkuvaa kapillaari- tai kudosnestevuotoa ja nopeampaakin nopeampi ihon paraneminen. THERACARE poistaa iholta kaiken irtonaisen proteiinin, mikä vie kasvuedellytykset haitallisilta mikrobeilta – ihoa ärsyttämättä.

Pidä THERACARE aina mukana kaikkialla, vältyt tulehduksilta, arvilta, sekä sotkevalta ja tihkuvalta pieneltä verenvuodolta.

23,50 € / 7,5 ml  (3133,33 € / l)

Iho-ongelmat

FINNIT – IHOMADOT jne.
Levitä THERACARE välittömästi poistokäsittelyn jälkeen paikallisesti ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Iho rauhoittuu, eikä puristusjälkiä muodostu.

KASVIEN ÄRSYTYKSET – NOKKOSENPOLTOT
Suurten ihoalueiden joutuessa kosketukseen ärsyttävien kasvien kanssa, levitetään koko alueelle tasainen ja ohut kerros THERACARE geeliä ja toimitaan muuten käyttöohjeiden mukaan. Iho rauhoittuu ja turvotus tasaantuu.

HYÖNTEISTEN PISTOT ja PUREMAT
Mitä nopeammin THERACARE levitetään infektoituneelle alueelle, sitä nopeammin ja tehokkaammin se vaikuttaa. Kutina lakkaa heti ja turvotus laskee. Toimi käyttöohjeiden mukaan.

PIENET HAAVAT – HAAVAUMAT – ROKAHTUMAT
Levitä suoraan kohteeseen, myös pieniin verenvuotoihin (esim. parranajon aiheuttama) ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Kuivunutta kerrostumaa ei poisteta, mikäli käytetään sidosta.

SUUNPIELTEN HALKEAMAT – HUULIRAKKULAT
Levitä THERACARE ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Toista käsittely n. 3 kertaa / vuorokausi. Varo geelin joutumista suuhun, tai limakalvoille.

JALAT- ja KÄDET
Käytä THERACARE geeliä jalkojen ja käsien alueille, missä on tulehdus tai tulehtumisen vaara (esim. karvatupentulehdukset, kynsivallit, liian lyhyeksi tai väärin leikatut kynnet, jalkasieni jne.). Toimi käyttöohjeiden mukaan.

SYYLÄT
Syylienpoiston jälkeen, olipa poistomenetelmä mikä tahansa, levitä THERACARE suoraan poistoalueelle ja toimi käyttöohjeiden mukaan.

TÄRKEÄÄ! Theracare-geeli levitetään aina hyvin kuivatulle rikkoutuneelle alueelle. Poista kohteesta mahdollinen tihkuva kudosneste ja kapillaarivuoto.

  1. Aukaise uusi putkilo korkissa olevalla piikillä.
  2. Annostele geeli levittämättä suoraan putkilosta iholle, vaurioituneeseen kohteeseen. Geeliä ei saa levittää iholla vaurion päällä ohueksi kerrokseksi, vaan se jätetään sellaiseksi kuin se putkilosta ulos tulee (paksuhko kerros).
  3. Vaaleansininen Theracare-geeli muuttuu iholla muutamassa minuutissa vaaleaksi kiteiseksi jauhomaiseksi kerrokseksi.
  4. Anna vaikuttaa vähintään 5-15 min, kunnes geeli on täysin kuivunut.
  5. Jos haluat geelin iholla huomaamattomaksi, taputtele keyesti sen päälle esim. kosteusvoidetta, tai kostuta vedellä ja poista jauhe. Muissa tapauksissa Theracare-geelin kuivunut vaalea jauhe saa vaikuttaa kohteessa vaikka yön yli. Voit halutessasi käyttää sidosta hoidettavan kohdan päällä.

HUOM! Puhdista putkilonsuun kierteet huolellisesti geelistä ja sulje putkilo välittömästi käytön jälkeen. Tällä toimenpiteellä estetään geelin kuivuminen putkiloon. Mikäli geeli on päässyt kuivumaan ja muuttunut kovaksi toimi seuraavasti:

  • Aukaise korkki ja pese se sisältä puhtaaksi, sekä puhdista huolellisesti putkilonsuun kierteet.
  • Sulje korkki huolellisesti.
  • Upota suljettu putkilo 60 asteiseen veteen (toimenpiteen voi tehdä yhteensä vain 2 x / putkilo, jonka jälkeen aktiiviaineet geelissä tuhoutuvat ja tuote on mitätön).
  • Kovettunut geeli on lämpökäsittelyn jälkeen taas juoksevaa ja kirkasta.

THERACARE Skin Control Gel: Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Tulenarkaa. Varottava tuotteen joutumista silmiin ja suuhun. Ei saa käyttää alle 3 vuotiaille lapsille, eikä raskauden aikana.