Lahjakortit

lahjakortit

Lahjakortti nautinnolliseen hoitohetkeen!
Hoidon tuoma nautinto viestii välittämisestä ja huolenpidosta. Hoito on henkilökohtainen lahja, iloa ja hyvää mieltä herättävä. Lahjakortteja on saatavana kaikista Kauneushoitola Marikan ihanista hoidoista! Lahjakortin voit antaa myös avoimena haluamallesi summalle kirjoitettuna, jolloin lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin valitsemiinsa hoitoihin tai tuotteisiin.

Kauneushoitola Marika palvelee ajanvarauksella. Otathan ystävällisesti yhteyttä ja varaat yksilöllisen palveluajan tullessasi lahjakorttiostoksille hoitolaan. Suosituimmat lahjakortit voit ostaa helposti Kauneushoitola Marikan verkkokaupasta.

Mietitään yhdessä Hänelle sopiva lahja!
Lahjakortteihin liittyvät tiedustelut / yhteydenottopyyntö:
Sähköpostilla: info@kauneushoitolamarika.fi
Puhelimitse soittamalla / tekstiviestillä 040 720 3717.

Rentouttavien asiakashoitojen aikana puhelut ohjautuvat vastaajapalveluun. Jos yhteydenottopyyntöösi ei ole vastattu vuorokauden kuluessa, niin viestisi ei ole saapunut perille. Ajankohtaista palstalla ja puhelinvastaajassa on ajankohtaiset tiedotteet.

Siirry ostoksille verkkokauppaan

 

 


Lahjakortin ostaminen kauneushoitolasta

Kauneushoitola Marika palvelee ajanvarauksella. Tervetuloa ostamaan lahjakortti sovittuna ajankohtana Kauneushoitola Marikasta; osoite: Limingantie 6 (katutaso), 90400 OULU.

Lahjakortin toimitus postitse
Lahjakortti toimitetaan helposti postitse haluamaasi osoitteeseen: kotiisi, työpaikallesi tai suoraan lahjan saajalle. Lahjakortin laskutus-/toimituskulut on 3 euroa. Huom. voit tilata lahjakortin Kauneushoitola Marikan verkkokaupasta ilman toimituskuluja!

Onko lahjakortilla kiire?
Joskus lahjan hankinta jää siihen ”ihan viime tippaan”. Ei hätää, yllätys onnistuu silti. Kysy lisää!

Lahjakortti haluamallesi summalle kirjoitettuna
Lahjakortti, jolla lahjansaaja voi valita ihania, hemmottelevia hoitoja Kauneushoitola Marikan laajasta hoitovalikoimasta ja/tai hankkia laadukkaita kosmetiikkatuotteita kotihoitoon.

Jouluostoksille kauneushoitolaan
Ennen joulua ja äitienpäivää Kauneushoitola Marikassa on perinteisesti avoimien ovien päiviä, tapahtumia ja joululahjavalvojaiset. Kyseisinä päivinä kauneushoitola palvelee nimenomaan lahja-asioissa kauniiden tuotepakettien ja hemmottelevien hoitolahjakorttien kera. Tällöin pääset tutustumaan hoito- ja tuotevalikoimaan rauhassa, ammattilaisen vastatessa kysymyksiisi. Tuotepaketit ja lahjakortit voidaan laittaa Sinulle myöskin ennakkovarauksella valmiiksi ja näin saat hoidettua lahjan hakemisen ripeästi. Tapahtuma-ajankohdat päivitetään Ajankohtaista -palstalle. Olet lämpimästi tervetullut lahjaostoksille!

Lahjakortin käyttö kauneushoitolassa

Lahjakortti toimii rahaa vastaavana maksuvälineenä kauneushoitolakäynnin yhteydessä ja se on voimassa lahjakortissa ilmoitetun ajan (3 kk ostopäiväyksestä). Joulun 2021 lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäiväyksestä.

Lahjakortti tulee siis säilyttää huolellisesti ja käyttää tämän voimassaoloajan kuluessa!

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Hoitolahjakortin vaihto toiseen hoitoon
Mahdollisista lahjakortin hoitomuutoksista tulee ilmoittaa lahjakorttihoidon aikavarauksen yhteydessä.

– Hoitolahjakortin saaja voi halutessaan vaihtaa lahjakorttihoidon toiseen, samanarvoiseen Kauneushoitola Marikan hoitoon. Lahjakortin arvo on lahjakortin ostohetken mukainen kyseisen hoidon ostohinta! Mahdollisen hoidon vaihdon vuoksi lahjan ostajan tulee säilyttää lahjankorttiostoa koskeva kuitti.

– Hoitolahjakortin arvo myös vähennetään maksutilanteessa mikäli lahjan saaja valitsee Kauneushoitola Marikan hoitovalikoimasta hinnaltaan suuremman hoidon kuin lahjakortin arvo on.

– Jos lahjan saaja valitsee arvoltaan lahjakorttihoitoa pienempisummaisen hoidon, hoitojen erotuksen voi käyttää tuoteostoihin. Erotusta ei hyvitetä rahana.

– Hoitolahjakortti + tuote -yhdistelmäpaketteja ei voi vaihtaa (kysy lisää ostotilanteessa).

Lahjakorttivaihtoehdot

Kuvat esimerkkejä, saatavuus voi vaihdella.