Lahjakortit

Lahjakortti nautinnolliseen hoitohetkeen!
Hoidon tuoma nautinto viestii välittämisestä ja huolenpidosta. Hoito on henkilökohtainen lahja, iloa ja hyvää mieltä herättävä. Lahjakortteja on saatavana kaikista Kauneushoitola Marikan ihanista hoidoista! Lahjakortin voit antaa myös avoimena haluamallesi summalle kirjoitettuna, jolloin lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin valitsemiinsa hoitoihin tai tuotteisiin (kivijalkaliikkeessä).

Kauneushoitola Marika palvelee ajanvarauksella. Otathan ystävällisesti yhteyttä ja varaat henkilökohtaisen palveluajan tullessasi lahjakorttiostoksille hoitolaan. Lahjakortit voit ostaa helposti myös Kauneushoitola Marikan verkkokaupasta.

Mietitään yhdessä Hänelle sopiva lahja!
Lahjakortteihin liittyvät tiedustelut / yhteydenottopyyntö:
Sähköpostilla: info@kauneushoitolamarika.fi
Puhelimitse soittamalla / tekstiviestillä 040 720 3717.

Rentouttavien asiakashoitojen aikana puhelut ohjautuvat vastaajapalveluun. Voit laittaa myös tekstiviestin. Jos yhteydenottopyyntöösi ei ole vastattu vuorokauden kuluessa, niin viestisi ei ole saapunut perille. Huomioithan ystävällisesti, että kauneushoitola on suljettuna viikonloppuisin.

Siirry ostoksille verkkokauppaan

 

 


Lahjakortin ostaminen kauneushoitolasta

Huom.! Kauneushoitola Marika palvelee kivijalkaliikkeessä (kosmetologi on paikalla) AJANVARAUKSELLA. Varaa ostosaikasi p. 040 7203717. Osoite: Limingantie 6 (katutaso), 90400 OULU.

Lahjakortin toimitus postitse
Lahjakortin laskutus-/toimituskulut kirjepostina on 3 euroa. Kauneushoitola Marikan verkkokaupasta toimitus kirjepostina tai sähköpostitse 0 euroa.

Onko lahjakortilla kiire?
Jos lahjakortin tilaus jäi ihan viime hetkeen: voit tilata lahjakortin verkkokaupasta ja kirjoittaa tilausnumeron onnittelukorttiin. Varsinainen lahjakortti lähetetään sähköpostitse tai kirjepostina seuraavana liikkeen aukiolopäivänä tilaajalle tai suoraan saajalle. Lisää tilauksen lisätietoihin lahjansaajan nimi ja lahjakortin toimitusosoite.

Lahjakortti haluamallesi summalle kirjoitettuna
Lahjakortti, jolla lahjansaaja voi valita ihania, hemmottelevia hoitoja laajasta hoitovalikoimasta ja/tai hankkia laadukkaita kosmetiikkatuotteita kotihoitoon. Lahjakortti käy maksuvälineenä Kauneushoitola Marikan kivijalkaliikkeessä.

Jouluostoksille kauneushoitolaan
Ennen joulua ja äitienpäivää Kauneushoitola Marikassa pidetään avoimien ovien päivä tai tapahtumia. Kyseisinä päivinä kauneushoitola palvelee nimenomaan lahja- ja tuoteasioissa kauniiden pakettien ja hemmottelevien hoitolahjakorttien kera.  Lahjat voidaan laittaa myöskin ennakkovarauksella valmiiksi, jolloin saat hoidettua lahjan hakemisen ripeästi. Tapahtuma-ajankohdat päivitetään Ajankohtaista -palstalle. Olet lämpimästi tervetullut lahjaostoksille!

Lahjakortin käyttö kauneushoitolassa

Lahjakortti toimii rahaa vastaavana maksuvälineenä kauneushoitolakäynnin yhteydessä ja se on voimassa lahjakortissa ilmoitetun ajan (3 kk ostopäivästä). Lahjakortin päivämäärän umpeuduttua lahjakortti ei ole enää käytettävissä. HUOM! Äitienpäivän 2024 lahjakortit ovat voimassa 5 kk ostopäivästä.

Lahjakortti tulee siis säilyttää huolellisesti ja se on mahdollista käyttää lahjakortin voimassaoloajan kuluessa.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Hoitolahjakortin vaihto toiseen hoitoon

– Hoitolahjakortin saaja voi halutessaan vaihtaa lahjakortin hoidon toiseen Kauneushoitola Marikan hoitoon. Lahjakortin arvo on sen ostopäivän (hoito)hinta. Lahjan ostajan suosittelemme säilyttämään lahjankorttiostoa koskevan kuitin.

– Mikäli lahjan saaja vaihtaa Kauneushoitola Marikan hoitovalikoimasta hinnaltaan lahjakortin arvoa suuremman hoidon, vähennetään lahjakortin arvo tehdyn hoidon hinnasta ja lahjansaaja maksaa hoidon loppusumman.

– Jos lahjan saaja vaihtaa arvoltaan lahjakorttihoitoa pienempisummaiseen hoitoon, hoitojen erotuksen voi käyttää tuoteostoihin. Erotusta ei hyvitetä rahana.

Lahjakorttivaihtoehdot

Muutama esimerkki lahjakorttivalikoimasta, saatavuus kauneushoitolassa voi vaihdella.