Tuotesarjat

Guinot

guinot

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Guinot on kansainvälinen menestyjä ihonhoidossa. GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan.

Lue lisää

Cosmecology

cosmeko

Ekologista ajattelua ihonhoitoon tarjoava Cosmecology-tuotesarja tulee Ranskalaiselta Groupe Guinot´lta. Kompaktin ja edullisen tuotesarjan kasvotuotteet sopivat loistavasti myös nuoren ihonhoidon harjoitteluun.

Lue lisää

RevitaLash

revitalash

Ainutlaatuinen ripsienhoitoaine, joka auttaa sinua saamaan  luonnollisen kauniit, pitkät, paksut ja tuuheat ripset ilman liimaa ja irto-osia. RevitaLash on maailman ensimmäinen ja edelleen myydyin silmäripsen hoitotuote.

Lue lisää

Gehwol

gehwol

Tunnetusti korkealaatuiset GEHWOL -jalkahoitotuotteet ovat saksalaisen Eduard Gerlach GmbH perheyrityksen valmistamia. Yritys on maailman vanhin jalkavoiteita teollisesti valmistava yritys.

Lue lisää

Masters Colors

masters

Ranskalainen Masters Colors on Groupe Guinot -konserniin kuuluva meikkibrändi, jonka tuotteet noudattavat samoja laatustandardeja kuin tehtaalta tulevat ihonhoitotuotteetkin.

Lue lisää

TheraCare

theracare

TheraCare on tehokas apu mm. finneille ja ihonalaisille paukamille ja tuote on monikäyttöisyytensä vuoksi todellinen luottokaveri mukaan matkoille ja mökille.

Lue lisää

Mességué

theracare

Mességuén tärkeimpiä tavoitteita oli saada ihmiset ymmärtämään ilmansaasteiden ja ympäristömyrkkyjen haitallisuus.

Lue lisää