Ajanvaraus

Varaa yksilöllinen palveluaikasi

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö:

Kauneushoitola Marika
Marika
SKY-kosmetologi, lähihoitaja
Puhelimitse / tekstiviestillä 040 7203717 (ark.klo 10–18, ajanvarausnumerossa ei viikonloppupäivystystä)
Sähköpostitse info@kauneushoitolamarika.fi

Hoitokäynnille ja tuoteostoksien tekemiselle varaamme henkilökohtaisen palveluajan. Aikavarauksen tehneen odottaminen kauneushoitolan tiloissa ei valitettavasti ole mahdollista.

Jotta voisin palvella paremmin

Pyrin rauhoittamaan hoitotilanteen, jotta hoitohetki kauneushoitolassani olisi mahdollisimman rentouttava ja yksilöllinen. Jos en soittaessasi pysty vastaamaan puheluusi, jätäthän yhteydenottopyynnön. Voit jättää yhteydenottopyynnön (yhteystietoinesi) puhelinvastaajaan, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Palaan yhteydenottopyyntöösi mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tehdessäsi ajanvaraustiedustelua sähköpostilla, jätäthän yhteydenottoani varten myös puhelinnumerosi.

Ajanvarauksen peruutusehdot

Esteen sattuessa 
Hoitohetkesi on varattu Sinua varten. Jos Sinulle tulee este varaamallesi hoitoajalle, ilmoitathan siitä viimeistään 24 tuntia aiemmin puhelimitse. Puhelinvastaajaan voit jättää peruutusta koskevan yhteydenottopyynnön yhteystietoinesi. Peruutuksen perille saapuminen vahvistetaan kuitenkin aina puhelimitse!

Kauneushoitola Marika veloittaa peruuttamatta jätetystä / liian myöhäisessä vaiheessa peruutetusta hoitoajasta 50 % varatun hoidon arvosta.