RevitaLash

Tarina tuotteiden takana – RevitaLash

RevitaLash®:in on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff, lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen.

Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat, harvat ja katkeilleet. Kuten kuka tahansa nainen, Gayle kärsi kauniiden ripsiensä menettämisestä.

Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä, tohtori Brinkenhoff uskoi vankan kokemuksensa turvin voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin taas näyttämään uudistuneen terveiltä, vahvoilta ja kauniilta.
Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLash®:in, ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta. Uusi ja ainutlaatuinen kosmeettinen hoitotuote oli syntynyt ja RevitaLash® oli täydellinen nimi tälle ihmeelliselle tuotteelle!

Marikan TOP 3

Advanced_600

RevitaLash Advanced® ripsienhoitotuote

Ripsiä pidentävä, upeaa palautetta saanut hoitotuote!
Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. RevitaLash® Advanced on kehittyneintä teknologiaa omien luonnollisten ripsiesi hoitamisessa ja kaunistamisessa. RevitaLash® Advanced on ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen sisältämä tuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

Väritön RevitaLash -liner hoitaa vaurioituneet ripset, jotka ovat vahingoittuneet, lyhyet, hauraat, ohuet tai harvat. Se tekee ripsistäsi pidemmät, kaarevammat ja voimakkaammat. Näkyviä tuloksia voit odottaa jo kolmen viikon päivittäisen käytön jälkeen.

Jopa 97% REVITALASH®ADVANCED:n käyttäjistä kokee ripsiensä muuttuneen kauniimmiksi ja valloittavammiksi. REVITALASH® ADVANCED on ihotautilääkärin sekä silmälääkärin tarkastama. Tuote säilyy avattuna vuoden.

140,00 € / 3,5 ml

RevitaBrow

RevitaBrow® Advanced kulmakarvojen hoitotuote

Luonnollisen kauniit kulmakarvat.
RevitaBrow® Advanced on ainutlaatuinen kulmakarvojen hoitotuote, jonka avulla saat kulmakarvasi näyttämään elinvoimaisilta ja valloittavilta. Yksi siveltimenveto RevitaBrow® Advanced -hoitoainetta kerran päivässä riittää hoidoksi.

RevitaBrow® Advanced kestää päivittäisessä käytössä noin 6kk.

120,00 € / 3,0 ml

hidef_tinted_600

HI-DEF Tinted Brow Gel

Kulmat kauniisti sävyttävä mineraalipohjainen kulmakarvageeli.
Vallattomimmatkin kulmat varmasti kesyttävä Hi-DEF Tinted Brow Gel antaa kulmakarvoille uutta ilmettä ja katseelle kauniin kehyksen. Tuotteen ainutlaatuisen koostumuksen avulla ohuet ja harvatkin kulmakarvat saavat taas kauniin luonnollisen muodon. Peptidejä sisältävä Hi-DEF Tinted Brow Gel vahvistaa, hoitaa ja ravitsee kulmakarvoja kulmien myös kulmien pysyvämmän kauneuden saavuttamiseksi. Tuote on vedenkestävä ja näin se myös kestää kauniina ja tahraamattomana koko päivän.

33,00 € / 7,4 ml