Guinot


G_tuote

Kosmetiikkasarja, joka on syntynyt kauneushoitolan sydämessä.

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Guinot on kansainvälinen menestyjä ihonhoidossa. GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tiivis yhteistyö kosmetologien kanssa takaa sen, että GUINOT-erikoishoidot ja ihonhoitotuotelinjat vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaita vuosi toisensa jälkeen.

Guinot sponsoroi näyttävästi urheilulajeja välittääkseen liikunnan ja hyvän olon tärkeyttä. Sponsoroitaviksi lajeiksi ovat valikoituneet tennis, taitoluistelu ja jalkapallo.

www.guinot.fi

Ihonhoidon edelläkävijä

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Guinot perustettiin Pariisissa vuonna 1963; perustaja Rene Guinot oli kemian insinööri. Vuonna 1965 Mr. Guinot kehitti maailman ensimmäisen ihonhoitolaitteen, joka mullisti kauneusmarkkinat: Galvaanisen virran hoitovaikutus valjastettiin kosmetologin käyttöön ja saavutettiin ennen näkemättömät tulokset.

Farmasian tohtori, Jean Daniel Mondin otti yrityksen haltuunsa vuonna 1972: tieteeseen pohjautuvan ammattitaitoisen ihonhoidon filosofia sai alkunsa. J.D Mondin teki alkuaikoina tiivistä yhteistyötä isänsä, plastiikkakirurgi Maurice Mondinin kanssa. Mondinin pitkäjänteinen työ tuotekehityksen parissa näkyy tuotesarjan jäljittelemättömissä, korkealaatuisissa aineyhdistelmissä, joiden häikäisevät vaikutukset ja tulokset ovat kiistattomia.

Lääketieteen kehittyessä myös Guinot-laboratorioiden tutkijat kehittävät entistä tehokkaampia ja miellyttävämpiä hoitomenetelmiä, jotka johtavat entistä parempiin ihonhoidollisiin tuloksiin.  Guinot’n tuotanto toimii farmaseuttisten standardien mukaisessa tehtaassa.

Guinot tuotteita voi ostaa vain valtuutetulta Guinot-jälleenmyyjältä, kauneushoitolasta, joissa työskentelevät kosmetologit ovat Guinot-konseptin mukaisesti koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia. Ammattitaitoisen kosmetologin henkilökohtainen palvelu, konsultointi ja tuoteohjaus ovat Guinot-kauneushoitolan palvelun kulmakiviä. Kauneushoitola Marika on valtuutettu GUINOT Kauneushoitola ja GUINOT -ihonhoitotuotesarjan jälleenmyyjä vuodesta 2006.

Guinot -tuotteet löydät myös Kauneushoitola Marikan verkkokaupasta.

Marikan TOP 5


1timelogic

GUINOT Time logic age sèrum yeux

24h tehohoitokuuri silmänympärysiholle
Koostumus sisältää korkean konsentraation vaikuttavia aineosia. Hoitokuuri uudistaa silmänympärysihoa ennen näkemättömän tehokkaasti ikään kuin varastoiden nuorekkuutta.
Uudistaa ohutta silmänympärysihoa vähentäen ikääntymisen merkkejä. Siloittaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä
Käytetään vain iltaisin, vaikuttaa iholla 24h.

”Silkkisen ihana tuotekoostumus! ATP tuo virtaa väsyneelle silmänympärysiholle.”


2hydra

GUINOT Hydra tendre

Hellävarainen vaahtoava puhdistusvoide
Syväpuhdistava vaikutus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet. Saippuan edut ilman kuivattavaa vaikutusta. Virkistää.

”Puhdistaa hyvin voimakkaammankin meikin.”


3agelogic

GUINOT Age logic cellular

Uudistava ja vahvistava intensiivihoito
Ihonhoitotuote, joka muutti solujen ikääntymisen logiikkaa! Tämä vallankumouksellinen voide puhaltaa uutta energiaa väsyneisiin ihosoluihin.
Ihosolujen elintoiminnot saavat uutta virtaa. Iho saa takaisin menetetyn kiinteytensä ja heleän ulkoasunsa voimakkaan anti-ageing -vaikutuksen ansiosta.

”Rakastettava, ihoa stimuloiva tehovoide, jonka ATP -teknologia ja seerumimaisen silkkinen koostumus hurmaavat ihon. Guinot oli ensimmäinen ihonhoitosarja, joka alkoi käyttää tuotteissaan ATP:tä.”


4creme

GUINOT Créme fermete

Kiinteyttävä kasvovoide
Stimuloi ihosolujen uusiutumista sekä korjaa tukikudoksia ja ehkäisee niiden rappeutumista.
Tuloksena silmin nähden sileämpi ja kiinteämpi iho. Voide vahvistaa elastista tukikudosta ja tasoittaa juonteita suojaten samalla ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

”Kevyt, napakoittava voide. Asiakaspalautteena usein pienentyneet ihohuokoset ja tuubivoiteen käytön helppous.”


5masque

GUINOT Masque vital antirides

Rentouttava ja kaunistava naamio
Sisältää runsaasti Dermostimulines® -yhdistettä. Elvyttävä naamio pyyhkii pois väsymyksen merkit. Juonteet ja rypyt tasoittuvat.
Uskomattoman tehokas: iho tuntuu ja näyttää välittömästi nuoremmalta.

Käyttö: Levitetään puhtaalle, kuivalle iholle näkyvä kerros. Annetaan vaikuttaa 10-15min, jonka jälkeen huuhdellaan runsaalla vedellä. Tehovaikutuksen aikaansaamiseksi voi jättää vaikuttamaan pidemmäksikin aikaa, esimerkiksi yön yli.

”Ravitseva ja siloittava, helppokäyttöinen tehonaamio.”