Gehwol

GEHWOL-tuotteet jalkojen terveydeksi

Tunnetusti korkealaatuiset GEHWOL -jalkahoitotuotteet ovat saksalaisen Eduard Gerlach GmbH perheyrityksen valmistamia. Yritys on maailman vanhin jalkavoiteita teollisesti valmistava yritys. Laajasta GEHWOL valikoimasta löytyy dermatologisesti testattuja tuotteita jalkojen vaikeidenkin iho-ongelmien hoitoon. Kauneushoitola Marikan valikoimissa Gehwol tuotteita on ollut 15 vuoden ajan.

Eduard Gerlach GmbH on maailman vanhin jalkahoitovoiteita teollisesti valmistava yritys, joka perustettiin rohdoskauppias Eduard Gerlach toimesta vuonna 1868 (rohdoskauppa). Vuonna 1882 toi Eduard Gerlach ensimmäisenä maailmassa markkinoille kehittämänsä E.Gerlach´s Präservativ Cream voiteen, jota valmistettiin teollisesti suurissa erissä. Tästä lähti GEHWOL tuotteiden voittokulkue kehittymään Saksassa ja myöhemmin myös maailmanvaltaisena menestystarinana ammattimaisen jalkojenhoidon alalla. Eduard Gerlach GmbH on tänä päivänä alan markkinajohtaja Saksassa ja vie GEHWOL -tuotteita yli 40 maahan.Laajasta GEHWOL valikoimasta, Fusskraft-, Med-, SoftFeet- ja Sininen linja, löytyy kosteutta ja rasvapitoisuutta ylläpitäviä, hoitavia, desinfioivia, suojaavia ja raikastavia dermatologisesti testattuja tuotteita jalkojen vaikeidenkin iho-ongelmien ja myös diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Vuosien saatossa Kauneushoitola Marikalle on noussut GEHWOL -sarjasta omat luottotuotteet valikoimiinsa, mutta tilauksesta on saatavana kaikkia Suomessa myytäviä Gehwol tuotesarjan kotihoitotuotteita.

GEHWOL MED
Gehwol Med -tuotelinja on tarkoitettu jalkojen vaikeiden iho-ongelmien hoitoon. Med-tuotevalikoimasta löytyy varma apu kovettumien, halkeamien, hilseilevän, hauraan, kuivan ja kosteusköyhän ihon, hikoilun, varvasvälihautumien, kynsivallitulehdusten sekä kynsisienen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös diabeetikoille.

GEHWOL FUSSKRAFT
Gehwol Fusskraft on monipuolinen, eteerisiä öljyjä sisältävä tuotelinja. Valikoimaan kuuluu mm. kosteusköyhän ja kuivan ihon hoitoon tarkoitetut voiteet sekä kylmien, kuumottavien, turvonneiden ja levottomien jalkojen hoitotuotteet. Hoitavat deodorantit ja granulaattikylvyt kuuluvat myös Fusskraft linjaan. Tuotevalikoimassa on myös useampi diabeetikoille sopiva voide.

GEHWOL BLUE
Gehwol ”siniseen” linjaan kuuluu valikoima erinomaisia jalkahoitotuotteita, jotka läpi vuosikymmenten ovat kuuluneet Gehwol sarjan jalkojenhoidon tukipilareihin. Tästä linjasta löytyy mm. hyvin tunnettu Gehwol Footcream-jalkavoide, joka kovimmankin kuormituksen (esim. vaellus, golf, maraton) yhteydessä suojaa hankaumilta ja rakkuloilta. Lisäksi linjaan kuuluu antiseptinen jalka- ja vartalotalkki, nestemäinen laventelikylpy sekä tuotteita jalka- ja sääriturvotuksen vähentämiseen. Myös tässä valikoimassa on diabeetikoille sopivia voiteita.

Marika suosittelee

gehwol_voidemusta

GEHWOL Foot Cream, Musta

Suojavoide hankaumia vastaan
Hankaavatko jalkineet, urheilukengät tai rinkka? Kokeile voidetta arkoihin liikavarpaisiin, käsille, hartioille jne. Erikoisvoiteen teho perustuu raaka-aineiden lisäksi voiteen muodostamaan suojakalvoon, joka suojaa ihoa rakkuloita ja hankaumia vastaan. Pehmentää kovaa ihoa. Loistava tuote mukaan matkoille, messuille, tanssisalille, vaellukselle…

14,80 € / 75 ml (197,33 € / l)

gehwol_extra

GEHWOL Extra

Kovettumat, väsymys
Gehwol Extra on voide kovalle koetukselle joutuville jaloille. Rosmariinin, eukalyptuksen ja kamferin tehoaineet pehmentävät kovettumia ja pitävät ihon pehmeänä. Tehovoide suojaa kylmältä ja rentouttaa väsyneitä, särkeviä jalkoja.

14,80 € / 75 ml (197,33 € / l)

gehwol_crackedskin

GEHWOL Med Salve for Cracked Skin

Halkeamat, kovettumat
Monipuolinen täyteläinen salva tuo nopean avun ohuelle ja kuivalle, kuin myös paksulle ja kovalle iholle, sekä halkeamiin. Ohut kerros puhtaalle iholle pehmentää kovettumat ja hoitaa halkeamat.

16,40 € / 75 ml (218,67 € / l)

19,10 € / 125 ml (152,80 € / l)

gehwol-lipidrocream

GEHWOL Med Lipidro Cream

Herkkä, kuiva ja karhea iho
Hoitaa ja rauhoittaa kireän ärtyneen tai kutiavan ihon lisäksi pinnallisia halkeamia. Sopii normaalillekin iholle. Tyrnimarja, avokado, karpamidi, merilevä ja allantoiini normalisoivat lipidi- ja kosteustasapainoa tukien ihon luonnollisia tehtäviä. Suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja vahvistaa ihon uudistumista.
Hajusteeton. Sopii diabeetikoille ja psoriaatikoille.

15,90 € / 75 ml (212,00 € / l)

19,10 € / 125 ml (152,80 € /l)

gehwol_nailsoftener

GEHWOL Med Nail Softener

Kovat, paksut kynnet/kynsinauhat
Nyt voit helpottaa sisään kasvaneen kynnen hoitoa. Joustava kynsi lieventää kynsipatjaan kohdistuvaa painetta parissa viikossa. Paksut kovat kynnet muuttuvat helpommin leikattavaksi. Kynsinauhatikut pehmenevät ja turvotus lievenee Gehwolin antiseptisella nesteellä.

15,00 € / 15 ml (1000,00 € / l)