Guinot Hydradermie Superior Age Logic erikoiskasvohoito

162,00 

Anti-ageing innovaatio.

 

Tehokasta kiinteytystä ja elvytystä – vaativalle, elottomalle, aikuiselle iholle. Elinvoimaa ja energiaa väsyneille ihosoluille. Kun haluat tehokkainta mahdollista GUINOT-ihonhoitoa!

 

Upea, kasvolihaksia kohottava ja ihoa kiinteyttävä laitepainotteinen kasvohoito, jossa yhdistyy kiinteyttävät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -erikoishoidot. Kaksi tehokasta hoitoa samalla kertaa!

 

Guinot Hydraderm Cellular Energy – laitteella palautetaan solujen elinvoimaa ja mahdollistetaan entistäkin tehokkaampi aktiiviaineiden imeytys ihoon! Hoitolaite myös aktivoi lymfanestekiertoa ja tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja kuona-aineenvaihduntaa ihossa, sekä napakoittaa ihoa ja kohottaa kasvolihaksia.

 

Lue hoidosta ja hoitosisällöstä lisää alempaa tuotekuvauksesta. Hoidon kesto n. 1 h 45 min.

 

Tuotekuvaus

Kun haluat ihollesi vain parasta!

 

Upea, kasvolihaksia kohottava ja ihoa kiinteyttävä laitepainotteinen kasvohoito, jossa yhdistyy kiinteyttävät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -erikoishoidot. Kasvosi saavat upean hehkun ja
ryhdikkään mutta rentoutuneen ilmeen. Tämä kasvohoito on kiinteyttävien GUINOT-hoitojen ykkössuosikki Kauneushoitola Marikassa.

 

Hoitolaitteella hoidetaan koko kasvot, myös erityishuomiota tarvitsevat dekolteen, kaulan ja silmänympärysten alueet. Monipuolisessa laitehoidossa yhdistyvät 4 laitevaihetta: dynaaminen ionisaatio (silmänympärys+kasvot, kaula, dekolte), lämpöterapia -laitevaihe (kasvot, kaula, dekolte), nestekiertoa elvyttävä lymfavaihe ja ihoa sekä lihaksia kiinteyttävä/”jumppaava” laitevaihe (silmänympärys+kasvot, kaula). Kasvolihasten stimulaatiossa harjoitetaan lihaksia miedon sähkövirran avulla. Hoidon rentouttava/kiinteyttävä kasvohieronta tulee dekolteelle asti (kasvot, kaula, dekolte).

 

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kasvojen, kaulan ja dekolteen kuorinnan, 4 laitevaihetta, kaulan- ja silmänympärysalueen erikoisampullit ja kiinteyttävän kasvohieronnan. Kasvo- ja
silmänympärysaamion, kasvoseerumin sekä hoitovoiteet.

 

GUINOT Hydradermie Superior -hoitoa voidaan ottaa yksittäishoitona tai useamman hoidon sarjana.

 

Sarjahoidolla ihollesi saavutetaan parhaat mahdolliset hoitotulokset. Tämä kasvohoito voidaan yhdistää sarjahoidossa myös muiden GUINOT -hoitojen kanssa. Kauneushoitolassa suunnittelemme yhdessä ihosi tarpeita ja toiveitasi vastaavan ihonhoito-ohjelman.

 

Hoidon salaisuus

 

Hoitolaitteen dynaamisessa ionisaatiovaiheessa (aktiiviaineiden imeytysvaihe) on vaihteleva polarisaatio, jossa sähkövirta vaihtelee +/- edestakaisin ja solut havahtuvat töihin. Dynaaminen ionisaatio yhdistyy hoidossa lämpöenergiaan ja lämpö lisää soluenergiaa, stimuloi mikroverenkiertoa ja kuona-aineenvaihduntaa ihossa ja hoitovaihe edistää ihon hapensaantia.

 

Hydradermie Lift -hoidon lymfavaiheella aktivoidaan nestekiertoa, vähennetään turvotuksia ja lihasstimulaatiolla puolestaan aktivoidaan lihastoimintaa, tehostetaan verenkiertoa ja nopeutetaan ihon uusiutumista. Lihasstimulaatiossa hoitolaitteessa käytetään muunneltua matalataajuusvaihtovirtaa (jossa signaali suurenee ja pienenee asteittain) lihaksen tottumisen välttämiseksi.
Hoitolaite aktivoi lymfanestekiertoa ja tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja kuona-aineenvaihduntaa ihossa.

 

Hoidon aktiiviaineista

 

Guinot Hydradermie Superior Age Logic -hoidon Age Logic -hoitotuotteiden ainutlaatuinen teknologia ja ATP-molekyyli kuljettavat polttoainetta ihon solujen energiakeskuksiin, solunuudistus aktivoituu ja iho saa uutta napakuutta. Age Logic -hoitotuotteissa on mukana myös Cellular Life Complex -yhdiste. Cellular Life Complex -yhdiste sisältää yhteensä 56 soluelämän kannalta elintärkeää aktiivista aineosaa. Nämä vaikuttavat aineosat stimuloivat ihon uusiutumista ja pidentävät ihosolujen elämää. Cellular Life Complex kehitettiin sairaalakäyttöön vaikeiden
palovammojen hoitoon: yhdisteen sisältämät hoitavat aktiiviaineet tehostavat ihon uudistumista ja saavat ihon hehkumaan nuorekkaana.

 

Ihon ikääntyminen

 

Syntymästä alkaen, solujen aktiivisuus vähenee vanhenemisen myötä. Solumme menettävät energiaa ja uusiutuvat hitaammin. Kollageenin tuotanto hidastuu 25 ikävuoden jälkeen noin 1 prosentin
vuosinopeudella. Ajan myötä tämä johtaa yhdessä elastiinin vähentymisen kanssa ihokudoksen rapistumiseen, ihon kimmoisuuden alenemiseen ja ryppyjen muodostumiseen.

 

Iän myötä ihon toiminnot hidastuvat ja ihon kyky säilyttää kosteutta heikkenee. Myös ihon happiaineenvaihdunta heikkenee ja ravinnonsaanti ihossa hidastuu.

 

Ihon toimintojen hidastuessa ikääntyvä iho kaipaa aiempaa enemmän ravitsevia ja solujen toimintaa vilkastuttavia tuotteita ja hoitoja. Guinot Hydraderm Cellular Energy – laitteella palautetaan solujen elinvoimaa. Hoitolaite aktivoi lymfanestekiertoa ja tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja kuona-aineenvaihduntaa ihossa.