Guinot Hydradermie Superior Anti-Rides erikoiskasvohoito

149,00 

Anti-ageing innovaatio.

 

Upea, kasvolihaksia kohottava ja ihoa kiinteyttävä laitepainotteinen kasvohoito, jossa yhdistyy kiinteyttävät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -erikoishoidot. Kaksi tehokasta hoitoa samalla kertaa!

 

Guinot Hydraderm Cellular Energy – laitteella palautetaan solujen elinvoimaa ja mahdollistetaan entistäkin tehokkaampi aktiiviaineiden imeytys ihoon!
Lue hoidosta ja hoitosisällöstä lisää alempaa tuotekuvauksesta.

 

Hoidon kesto n. 1 h 45 min.

 

Tuotekuvaus

Kun haluat ihollesi vain parasta!

 

Upea, kasvolihaksia kohottava ja ihoa kiinteyttävä laitepainotteinen kasvohoito, jossa yhdistyy kiinteyttävät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -erikoishoidot. Kasvosi saavat upean hehkun ja ryhdikkään, mutta rentoutuneen ilmeen.

 

Guinot Hydraderm Cellular Energy – laitteella (syksy 2016)  hoidetaan koko kasvot, myös erityishuomiota tarvitsevat dekolteen, kaulan ja silmänympärysten alueet. Monipuolisessa laitehoidossa yhdistyvät 4 tehokasta laitevaihetta: dynaaminen ionisaatio (silmänympärys, kasvot, kaula, dekolte), lämpöterapia -laitevaihe (kasvot, kaula, dekolte), nestekiertoa elvyttävä lymfavaihe ja ihoa sekä lihaksia kiinteyttävä/”jumppaava” laitevaihe (silmänympärys, kasvot, kaula). Kasvolihasten stimulaatiossa harjoitetaan lihaksia miedon sähkövirran avulla. Hoidon rentouttava/ kiinteyttävä kasvohieronta tulee dekolteelle asti.

 

Hoidon salaisuus

 

Hoitolaitteen dynaamisessa ionisaatiovaiheessa (aktiiviaineiden imeytysvaihe) on vaihteleva polarisaatio, jossa sähkövirta vaihtelee +/- edestakaisin ja solut havahtuvat töihin. Dynaaminen ionisaatio yhdistyy hoidossa lämpöenergiaan ja lämpö lisää soluenergiaa, stimuloi mikroverenkiertoa ja kuona-aineenvaihduntaa ihossa ja hoitovaihe edistää ihon hapensaantia.

 

Hydradermie Lift -hoidon lymfavaiheella aktivoidaan nestekiertoa, vähennetään turvotuksia ja lihasstimulaatiolla puolestaan aktivoidaan lihastoimintaa, tehostetaan verenkiertoa ja nopeutetaan ihon uusiutumista. Lihasstimulaatiossa hoitolaitteessa käytetään muunneltua matalataajuusvaihtovirtaa (jossa signaali suurenee ja pienenee asteittain) lihaksen tottumisen välttämiseksi.

 

Hoidon sisältö

 

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kasvojen, kaulan ja dekolteen kuorinnan, 4 laitevaihetta, kaulan- ja silmänympärysalueen erikoisampullit ja kiinteyttävän kasvohieronnan. Silmänympäryshoidon, kasvonaamion, kasvoseerumin sekä hoitovoiteet (silmänympärys-, kaula- ja kasvovoide). Hydradermie Superior Anti-Rides – hoidossa iholle imeytetään hoitolaitteella mm. kiinteyttävät Anti-Rides geeliseerumit.

 

Tutustu myös ATP:tä sisältävään Hydradermie Superior Age Logic hoitoon.

 

Hoidon aktiiviaineista

 

Guinot Hydradermie Superior / Anti-Rides -hoidon aktiiviaineista Cellular Life Complex aktivoi terveen nuorekkaamman ihokudoksen muodostumista. Yhdiste sisältää yhteensä 56 soluelämän kannalta elintärkeää aktiivista aineosaa. Nämä vaikuttavat aineosat stimuloivat ihon uusiutumista ja pidentävät ihosolujen elämää.

 

Hoitosuositus

 

GUINOT Hydradermie Superior -hoitoa voidaan ottaa yksittäishoitona tai useamman hoidon sarjana. Sarjahoidolla ihollesi saavutetaan parhaat mahdolliset hoitotulokset. Tämä kasvohoito voidaan yhdistää sarjahoidossa myös muiden GUINOT -hoitojen kanssa. Kauneushoitolassa suunnittelemme yhdessä ihosi tarpeita ja toiveitasi vastaavan ihonhoito-ohjelman.

 

Ihon ikääntyminen

 

Syntymästä alkaen, solujen aktiivisuus vähenee vanhenemisen myötä. Solumme menettävät energiaa ja uusiutuvat hitaammin. Kollageenin tuotanto hidastuu 25 ikävuoden jälkeen noin 1 prosentin vuosinopeudella. Ajan myötä tämä johtaa yhdessä elastiinin vähentymisen kanssa ihokudoksen rapistumiseen, ihon kimmoisuuden alenemiseen ja ryppyjen muodostumiseen.

 

Iän myötä ihon toiminnot hidastuvat ja ihon kyky säilyttää kosteutta heikkenee. Myös ihon happiaineenvaihdunta heikkenee ja ravinnonsaanti ihossa hidastuu.

 

Ihon toimintojen hidastuessa ikääntyvä iho kaipaa aiempaa enemmän ravitsevia ja solujen toimintaa vilkastuttavia tuotteita ja hoitoja. Guinot Hydraderm Cellular Energy – laitteella palautetaan solujen elinvoimaa. Hoitolaite aktivoi lymfanestekiertoa ja tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja kuona-aineenvaihduntaa ihossa.