NIVELTEN JA LIHASTEN HYVINVOINTIIN…

LABORATOIRES  MESSÉGUÉ  MUSCLES –  ARTICULATIONS –  LUOMUÖLJY  – hierontaöljy kipeille lihaksille ja nivelille.  Mességuén Muscles-Articulations  – öljyyn on valittu  vaikuttavat aineet,   joiden tarkoitus on ennaltaehkäistä ja lievittää nivelkipuja sekä rentouttaa lihaksia.    Öljy myös lievittää lihasten kireyttä ja  jännittyneisyyttä sekä palauttaa fyysistä voimaa.   Mességué Muscles – Articulations -öljyä suositellaan myös urheiluhierontaan.  Mességué Muscles-Articulations-vartaloöljyn ainesosista 100 % on peräisin luonnosta.   Tuotteen eteeriset öljyt ja niiden yhteisvaikutus on valikoitu tarkasti vartaloöljyn käyttöaiheen perusteella. Kaikki tuotteen valmistukseen käytetyt kasvit ovat luomuviljeltyjä. Mességué tuotteiden taustalla on monisatavuotinen yrttiperinne.

Vaikuttavat aineet:

Gaultheria (Indian winter green) –öljy: Käytetty yrttilääkinnässä tulehdusten ennaltaehkäisyyn,  kipujen lievittämiseen, reumaattiseen särkyyn ja muihin nivelkipuihin

Rantaminttuöljy: Tulehduksia lauhduttava, kipuja lievittävä, viilentävä
Katajanmarjaöljy: Kudosten aineenvaihduntaa vilkastuttava, lihas- ja nivelkipuja lievittävä
Männynpihkaöljy: Antiseptinen, rauhoittava. Käytetty kansanlääkinnässä reuman hoitamiseen.

Ainesosat: auringonkukansiemenöljy*, seesamöljy*, mäntyöljy*, rantaminttu-uute*, Gaultheria Frangrantissima -öljy*,  laakeripuuöljy; katajanmarjaöljy*, limoneeni, linalooli, eugenioli, geranioli.

*100% ainesosista on peräisin luonnosta.
*99,95% ainesosista on luomuviljeltyjä.

Ei alle 7-vuotiaille lapsille, eikä raskauden tai imetyksen aikana.

Hinta: Mességué Muscles-Articulations luomuvartaloöljy 200 ml / 26,80 €.

Ilmoitettu hinta voimassa toistaiseksi / kevät 2016.