RF-Cryo & ultraääni yhdistelmäkasvohoito

120,00 

Radiofrekvenssi-laitehoito ultraäänipuhdistuksella ja kylmäkäsittelyllä.


RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla, taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti. Radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.


Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy. Hoito silottaa kasvoilta pieniä ryppyjä ja juonteita sekä vähentää turvotusta kasvoilla.


RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt, ihon yleiskiinteytys sekä tummat silmänaluset. Vartalolle on omat hoito-ohjelmat.


Tuotekuvaus

Hoitosisältö:
Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus laitteella, rf-laitevaihe, kylmäkäsittely cryo-laitteella. Hoito sisältää naamion, silmänympärysvoiteen ja kasvoille tehovoiteen. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa.


Ennen RF-hoitoa:
Poista korut ja lävistykset ennen hoitoa. Kerro hoitovarauksen yhteydessä mahdollisista sairauksista, täyteaineista tai Botoxista.


Kontraindikaatiot:
Hoidon kontraindikaatiot keskustellaan hoitovarauksen yhteydessä. RF-hoidon esteenä syöpä, sydämentahdistin, skelerodermia, hoitoalueella silikonit / metalli, ihosairaus tai erittäin herkkä iho, tulehdukset kehossa (esim. flunssa, poskiontelotulehdus, aktiivinen herpes).


Hoitosuositus:
Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona. Hoitosarjat rakennetaan aina yksilöllisesti ihon tarpeiden sekä asiakkaan toiveiden ja ihonhoidollisten tavoitteiden pohjalta.


Laitevalmistajan sarjahoitosuositus 1 – 2 hoitoa / viikko, 4 – 8 peräkkäistä hoitoa. Ylläpitohoidot 1 – 2 kertaa kuukaudessa.