Pevonia Luminous “C” & “Sea” ® -erikoiskasvohoito

106,00 

Ihoa kirkastava ja kiinteyttävä, kimmoisuutta parantava erikoishoito. Sisältää runsaasti C-vitamiinia sekä pakastekuivattua merilevää.


Suositellaan kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen hoito väsyneelle iholle, sekaiholle, tupakoitsijan iholle ja auringon ystävälle. Kirkastaa, lisää ihon elastisuutta, vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä, antioksidanttinen, taistelee vapaiden radikaalien vaikutuksia vastaan.


Tuotekuvaus

Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta (kasvot, kaula, dekolte), C-vitamiiniampulli, kasvohieronta stimuloivalla merilevägeelillä (kasvot, kaula, dekolte)/vaihtoehtoisesti nestekiertoa elvyttävä lymfaattinen kasvohieronta, algaenaamio, silmänympärysnaamio, silmänympärysvoide, hoitovoide. Hoitokäyntiin varattava aika 1 h.


Tähän erikoiskasvohoitoon on mahdollista liittää lisämaksusta ultraääni-ihonpuhdistus ja /tai mekaaninen ihonpuhdistus. Kysy lisää hoitolasta.


Hoitoa ei suositella jos on kilpirauhasen sairauksia, yhtenä aktiiviaineena merilevä.


Pevonia® – tehokas, tuloksellinen, sekä täysin luonnonmukainen ihonhoitosarja.


Pevonia® on yksi maailman johtavista luonnonmukaisista spa- ja ihonhoitosarjoista, ja se on lisäksi tukenut omalla toiminnallaan kestävän kehityksen toteutumista jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Luonnosta peräisin olevat raaka-aineet yhdistettyinä viimeisimpään teknologiaan saavat aikaan näkyviä tuloksia ja unohtumattomia elämyksiä. Ihon hyvinvointi on Pevonialle sydämen asia. Pevonia on alusta asti toiminut edelläkävijänä kauneuden ja hyvinvoinnin parissa ja tarjonnut luonnollisia, kokonaisvaltaisia hoitoja ihon hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi. Pevonia-tuotteita ja -hoitoja on tarjolla korkealuokkaisissa hoitoloissa jo yli 130 maassa ympäri maailman.


”Ihonhoidon puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet saadaan suoraan luonnosta.”