Pevonia Hydra-Cloud™ erikoiskasvohoito

106,00 

Innovatiivinen, syväkosteuttava, lempeä erikoishoito


Pevonian ihanan pehmeä Hydra-Cloud™ -kasvohoito rauhoittaa ja viilentää ihoa kosteuttaen sitä samalla syvältä. Tuloksena on täyteläinen ja kuulas iho, hienot rypyt ja juonteet ovat kauniisti sileämmät.


Hoitoa suositellaan kaikille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle, herkälle tai kosteusköyhälle iholle, ihanteellinen myös vaihdevuosioireiselle iholle sekä tukemaan rosacea-ihon (ruusufinni) hoitoa.


Pevonian Hydra-Cloud™ -hoito sisältää runsaasti pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Pitoisuus on markkinoiden korkeimpia ja pieni molekyylikoko tehostaa imeytymistä. Hyaluronihappo on poikkeuksellisen tehokas kosteuttava ainesosa: se sitoo jopa tuhatkertaisesti painonsa verran vettä. Hydra-Cloud Mask™ -hoito yhdistää hyaluronihappoon mikronisoidun puuvillasyhdisteen, joka tehostaa ihon kiinteytystä ja kosteutusta. Tämä sekoitus on täynnä nopeavaikutteisia korjaavia ainesosia sekä negatiivisia ioneja, jotka yhdessä korjaavat, syväkosteuttavat, viilentävät ja kiinteyttävät ihoa tehokkaasti.


Tuotekuvaus

Pevonia Hydra-Cloud hoito sisältää: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta (kasvot, kaula, dekolte), Hydra-Cloud hyaluronihapposeerumi, kasvohieronta (kasvot, kaula, dekolte)/vaihtoehtoisesti nestekiertoa elvyttävä lymfaattinen kasvohieronta, Hydra-Cloud erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, silmänympärysvoide, hoitovoide. Hoitokäyntiin varattava aika 1 h.


Tähän erikoiskasvohoitoon on mahdollista liittää lisämaksusta ultraääni-ihonpuhdistus ja /tai mekaaninen ihonpuhdistus. Kysy lisää hoitolasta.


Hydra-Cloud™ erikoiskasvohoidon tuomat hyödyt iholle:


• Kosteuttaa syvältä
• Kiinteyttää
• Antioksidanttinen
• Vähentää hienoja ryppyjä ja juonteita
• Sopii erinomaisesti (esi)vaihdevuosioireista kärsivälle iholle
• Luontaisesti pehmeä ja viilentävä hoito
• Hypoallergeeninen
• Rauhoittaa ihoa, myös ruusufinniin taipuvaiselle iholle


Pevonian Hydra-Cloud™ -kasvohoito on täynnä tehokkaita ainesosia, jotka kiinteyttävät, kosteuttavat ja silottavat kasvojen ihoa. Hoidon aktiivisineina on mm. Hyaluronihappoa (Hyaluronic Acid), joka kosteuttaa ihoa syvältä ja silottaa ryppyjä sekä lievittää ikääntymisen merkkejä iholla, Meriperäinen kollageeni (Marine Collagen) tekee ihosta pehmeän ja täyteläisen; ylläpitää ihon kosteutta ja lievittää ikääntymisen merkkejä iholla, Okra (Hibiscus Esculentus) kiinteyttää ja pehmentää hienoja ryppyjä ja juonteita. Hydra-Cloud -naamion mikronisoitu puuvillauute (Gossypium Herbaceum) on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ainesosa, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Puuvillakukka sisältää eteerisiä öljyjä ja fenolihappoja, puuvillansiemen sisältää rasvahappoja ja kivennäisaineita. Lääkealoen lehtiuute (Aloe Barbadensis Leaf Extract) rauhoittaa ja lievittää ihon herkkyyttä. Merisuola (Sea Salt).


Tiesitkö?


Ihon hyaluronihappopitoisuus alkaa laskea jo 20 ikävuoden jälkeen ja pikkuhiljaa se putoaa jopa puoleen alkuperäisestä.


Hyaluronihappo on superkosteuttava hydrofiilinen (vettä rakastava) molekyyli, jota löytyy kehon jokaisesta kudoksesta ja joka toimii kuin “sieni” sitoen jopa 1 000-kertaisesti painonsa verran vettä. Se on siis täydellinen ainesosa ihon kosteuden lisäämiseen ja ylläpitämiseen!


Ylläpidä Hydra-Cloud™ Mask -hoidon tuloksia Power Repair® Hyaluronic Acid Hydra-Serum -kotihoitotuotteella! – Saatavana hoitolasta.


Pevonia® – tehokas, tuloksellinen, sekä täysin luonnonmukainen ihonhoitosarja.


Pevonia® on yksi maailman johtavista luonnonmukaisista spa- ja ihonhoitosarjoista, ja se on lisäksi tukenut omalla toiminnallaan kestävän kehityksen toteutumista jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Luonnosta peräisin olevat raaka-aineet yhdistettyinä viimeisimpään teknologiaan saavat aikaan näkyviä tuloksia ja unohtumattomia elämyksiä. Ihon hyvinvointi on Pevonialle sydämen asia. Pevonia on alusta asti toiminut edelläkävijänä kauneuden ja hyvinvoinnin parissa ja tarjonnut luonnollisia, kokonaisvaltaisia hoitoja ihon hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi. Pevonia-tuotteita ja -hoitoja on tarjolla korkealuokkaisissa hoitoloissa jo yli 130 maassa ympäri maailman.


”Ihonhoidon puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet saadaan suoraan luonnosta.”