Kiinteyttävä ja kirkastava Pevonia Lumafirm erikoiskasvohoito

99,00 

Ihon luonnollista hehkua palauttava, kiinteyttävä ikääntyvän ihon erikoishoito. Kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia.

 

Hoidon puhtaista luonnon aktiiviaineista durra kiinteyttää, diasetyyliboldiini kirkastaa ja kombutsa suojaa ihoa soluhapettumiselta eli ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon, loistava hoito myös stressi-iholle. Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidolla.

 

Tuotekuvaus

Hoito sisältää: ihon kaksoispuhdistus ja kuorinta (kasvot, kaula, dekolte alueet), (höyry), napakoittava ja pigmenttimuutoksia kirkastava tehoseerumi, kiinteyttävä kasvohieronta, ihoa kirkastava ja uudistava mm. limeöljyä ja vihreäteetä sisältävä erikoisnaamio, silmänympäryshoito, silmänympärys- sekä kasvovoide. Hoitokäyntiin varattava aika 1 h.

 

Lumafirm -hoitoon on yhdistettävissä lisämaksusta esimerkiksi ultraääni-ihonpuhdistus ja/tai epäpuhtauksien poistaminen mekaanisesti, kysy lisää.

 

Pevonia Botanican tuotteissa hyödynnetään innovatiivisia valmistusmenetelmiä ja uusinta teknologiaa jotka mahdollistavat puhtaat ja luonnonmukaiset hoitotuotteet, ilman turhia lisäaineita.

Puhtaat aromaattiset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä ja hemmottelevat ihoa lempeästi hoitaen ja tuoden ainutlaatuisia hoitotuloksia.

 

Pevonia Botanica on yksi maailman johtavista Spa-hoitosarjoista, jolla on oma Go Green -ohjelma, mikä takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineet maalta ja merestä.