Kiinteyttävä ja kirkastava Pevonia erikoiskasvohoito Lumafirm -naamiolla

106,00 

Ihon luonnollista hehkua palauttava, kiinteyttävä ikääntyvän ihon erikoishoito. Kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia.

 

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon, myös stressi-iholle. Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidolla.

 

Tuotekuvaus

Hoito sisältää: ihon kaksoispuhdistus ja kuorinta (kasvot, kaula, dekolte alueet), (höyry), napakoittava, kirkastava C-vitamiini-tehoseerumi, kiinteyttävä tai nestekiertoa elvyttävä kasvohieronta, ihoa kirkastava ja uudistava mm. limeöljyä ja vihreäteetä sisältävä erikoisnaamio, silmänympäryshoito, silmänympärys- sekä kasvovoide. Hoitokäyntiin varattava aika 1 h.

 

Lumafirm -hoitoon on yhdistettävissä lisämaksusta esimerkiksi ultraääni-ihonpuhdistus ja/tai epäpuhtauksien poistaminen mekaanisesti, kysy lisää.

 

Pevonia Botanican tuotteissa hyödynnetään innovatiivisia valmistusmenetelmiä ja uusinta teknologiaa jotka mahdollistavat puhtaat ja luonnonmukaiset hoitotuotteet, ilman turhia lisäaineita.

Puhtaat aromaattiset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä ja hemmottelevat ihoa lempeästi hoitaen ja tuoden ainutlaatuisia hoitotuloksia.

 

Pevonia Botanica on yksi maailman johtavista Spa-hoitosarjoista, jolla on oma Go Green -ohjelma, mikä takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineet maalta ja merestä.