Kantasolukasvohoito – Pevonia Stem Cells Phyto-Elite Freeze-Dried Treatment

128,00 

Ikääntyvän ihon uudistava ja elvyttävä erikoishoito.

 

Tuotekuvaus

Uuden sukupolven anti-agehoito aikuiselle (40+) iholle, ikääntymisen merkkejä vastaan ja niitä häivyttämään. Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaammalta hoidon jälkeen.

 

Pevonia hyödyntää kasvikantasolujen yhdistelmää, joka vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa tehokkaasti ihon pintaa. Arganpuun ja rohtorauniyrtin kantasolut yhdistettynä retinoliin, kollageeniin, elastiiniin ja C-vitamiiniin takaavat erittäin tehokkaat ja elvyttävät hoidot. Pevonian käyttämät kasvikantasolut vaikuttavat tehollaan epidermiksessä ja jopa dermiksessä asti. Epidermiksessä olevat kantasolut vahvistavat ihoa, tasoittavat ja uudistavat pintaa. Dermiksen kantasolut löytyvät karvatupen juuresta aktivoiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

 

Hoito sisältää: ihon kaksoispuhdistus ja kuorinta (kasvot, kaula, dekolte alueet), Freeze-Dried Stem Cells -hoitoampulli, juonteisiin keskittyvä kasvohieronta, ihoa kosteuttava ja uudistava karitevoi – saffloriöljypohjainen erikoisnaamio, silmänympärysnaamio ja -voide, ihoa uudistava ja elvyttävä hoitovoide.

 

Ihon tavoitteelliseen kotihoitoon Pevonia Stem Cells Phyto-Elite™ -hoitolinjan tuotteet: Pevonia Stem Cells Phyto-Elite™ Intensive -seerumi, -kasvovoide ja Pevonia Multi-Active Foaming Cleanser -puhdistusvaahto.