Intialainen päähieronta

50,00 

Intialainen päähieronta öljyillä.
Hoitokäyntiin varattava aika 50 minuuttia pukeutumisineen.


Osasto:

Tuotekuvaus

Intialainen päähieronta tapahtuu kynttilöin valaistussa hoitotilassa, pyyhe päällä istuen. Hoidossa käsitellään pään lisäksi hartiat ja yläselkä. Kauneushoitola Marikassa Intialaisen päähieronnan hoitovaikutusta tehostetaan käyttämällä hoidossa eteerisiä öljyjä. Hoidon saa myös tuoksuttomana. Hoitokäyntiin varattava aika 50 minuuttia pukeutumisineen.


Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka perustuu Intiassa käytettyyn, ikivanhaan Ayurvediseen kansanparannusoppiin. Hoidossa käytetään Intialaisen perimätiedon mukaan tietämystä meridiaaneista, akupisteistä, heijasteista ja chakroista. Länsimaissa päänhierontaan on lisätty niska-hartiaseudun, yläselän ja olkavarsien hieronta. Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa, jossa vuoron perään aktivoidaan ja rauhoitetaan kehoa. Erilaisilla rentouttavilla hierontaotteilla käsitellään rytmisen tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti, niska-hartiaseutu, olkavarret ja pään alue.

Intialainen päähieronta vaikuttaa sekä fyysisellä ja mentaalisella tasolla. Se mm. helpottaa lihas – ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa, poistaa kuona – aineita kudoksista, ”löysyttää” kireää päänahkaa, elvyttää kudosten hapensaantia sekä hiusten kasvua. Hoito on syvällisesti rentouttava ja keskittyy stressille ja jännityksille herkimpiin alueisiin. Ja sillä pyritäänkin kokonaisvaltaiseen kehon sekä mielen rentoutumiseen ja tasapainoon. Intialaisen päähieronnan avulla voi saada helpotusta mm. stressiin, unettomuuteen ja migreeniin.
    
Intialainen päähieronta voidaan ottaa yksittäisenä hoitona tai useamman kerran sarjahoitona, ja se soveltuu ihanasti yhdistettäväksi muihin hoitoihin esim. Intialaiseen jokikivihoitoon. Intialainen päähieronta tapahtuu kynttilöin valaistussa hoitotilassa, pyyhe päällä istuen. Kauneushoitola Marikan Intialaisessa päähieronnassa käytetään öljyjä/eteerisiä öljyjä tehostamaan hoitovaikutusta.
    
Hoidon jälkeen olo on seesteinen ja levollinen. Onkin hyvä sallia itselleen aikaa hiljentyen ja juoda hoidon jälkeen, pitkin päivää, tarpeeksi vettä.