Intialainen jokikivihoito

64,00 80,00 

Intialainen jokikivihoito
1h 30 min
1 h

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Hoitoon rauhoittumisen ja rentouttavan teen nauttimisen jälkeen siirrytään kynttilöin valaistuun hoitotilaan. Vaimea, soljuva musiikki johdattaa hellästi ajattomaan hyvänolon tunteeseen…


Aluksi lämpimät Intialaiset Jokikivet asetellaan keholle, minkä jälkeen kivillä sivellään ja painellaan kehon alueita. Puikulamaisilla kivillä sivellään kehon energiaratoja, jolloin niissä mahdollisesti olevat tukokset avautuvat. Lämpimät kivet rentouttavat kehon lihakset, ajatukset ja mielen… 

Hoidon saaneet ovat verranneet kokemusta aivan kuin virtaava vesi olisi huuhdellut heidän ajatuksia, tunteita ja kehoa.


Hoidon vaikutukset:
• rentouttaa lihaksia, lisää kehon aineenvaihduntaa
• hiljentää / pysäyttää ajatukset
• avaa kehon energiaväyliä
• maadoittaa
• virkistää kehoa ja mieltä
• aktivoi hyvää oloa ja rentouttaa

Intialainen Jokikivi (Shiva Lingham) on hyvin erityislaatuinen ja harvinainen kivi, jota esiintyy vain yhdessä paikassa maapallolla, Intiassa sijaitsevassa Narmada-joessa. Shiva Lingham on kaksiväristä kryptovartsikristallia. Narmada-joen monsuunisateet ovat voimakkaita ja liikuttavat joessa olevia kiviä niin, että niistä aikaa myöten hioutuu ovaalin muotoisia, suloisia puikuloita. Kivet liikkuvat joen voimakkaissa virtauksissa ja latautuvat joen virtaavasta energiasta. Intialaisille kivi on vanhastaan ollut pyhä ja he kokevat siinä yhdistyvän feminiinisen ja maskuliinisen energian.
 
Maadoittavina kivinä ne hoitavat voimakkaasti kehoa, puhdistaen kehon energialinjoja sekä mieltä, ajatuksia ja tunteita. 
 
Intialainen jokikivihoito toteutetaan perinteisesti kevyen vaatetuksen päältä. Hoitoa on saatavana sekä lyhyenä että pitkinä versioina, kestoltaan puolesta tunnista puoleentoista tuntiin. 
Pitkissä hoitoversioissa käsitellään kehon energiaväylät, kasvot, päänahka, kädet, jalat ja selkä. Lyhyemmässä versiossa käsitellään asiakkaalle tarpeellisimmat alueet.
 
Intialaisen jokikivihoidon jälkeisinä päivinä olo on yleensä energeettinen, tarmokas ja iloinen. Hoitoa voimme lämpimästi suositella sarjahoitona esim. rentoutuksen tarpeeseen, stressiin ja unettomuuteen. Sarjahoidot suunnittelemme yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.
Intialainen jokikivihoito on ihana myös yhdistelmähoitona esim. Intialaisen päänhieronnan tai erilaisten wellbeing -hoitojen kanssa.

Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä ja välttää nautintoaineita.
 

Osa tekstistä © Harmoniahuone Harmony House Oy.