Infuzion System ® -hoito

210,00 

INFUZION SYSTEM ® -hoidot Kauneushoitola Marikassa syksy/2018 alkaen . Patentoitu, neulaton hoitomenetelmä, jossa keraamisen kuulan avulla vitamiineilla ja peptideillä rikastettu hyaluronihappo kuljetetaan syvälle ihoon. Hoito voidaan toteuttaa kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsien selkämyksille. Ihoa ei rikota, hoito on hemmottelevan helppo eikä toipumisaikoja tarvita! INFUZION SYSTEM ® ei ole perinteinen kasvohoito, vaan pikemminkin hoitotoimenpide. Menetelmä sopii myös väli- ja ylläpitohoidoksi injektoidulle iholle.

 

Osasto:

Tuotekuvaus

INFUZION SYSTEM ® -hoito

• ennaltaehkäisee ja hoitaa juonteita

• häivyttää silmänympärysjuonteita

• vähentää tummia silmänympäryksiä

• pehmentää ja kosteuttaa ihoa

• ylläpitää ihon kiinteyttä 

 

Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitokertana tai sarjahoitona. Pitkäkestoisempaan hoitotulokseen on suositeltavaa käydä kolme hoitokertaa (1 hoito 7-10 päivän välein) ja ylläpitohoito muutama kuukausi – puoli vuotta myöhemmin. Hoitoja voidaan tehdä tarpeen mukaan enemmänkin tai eri alueille. Hoidon hinta 210 euroa. Kolme hoitoa 550 euroa (hoidot 7-10 päivän välein tehtynä). Hoidosta saatavana myös Volymizer ampullilla tehtävä hoito 290 euroa. Hoitotulokset yksilöllisiä.

 

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan käsiteltäville alueille, laitekäsittelyn, naamion, seerumin ja voiteen sekä silmänympärysvoiteen. Hoito on toimenpidetyylinen, ei sisällä hierontaa. Hoidossa valitaan käsiteltävä alue, jolle ampulli laitteella imeytetään, esim. kasvojen alue. Jos alueeksi valitaan kasvot sekä kaula, niin suositellaan molemmille alueille oman ampullin imeyttämistä. Kysy lisää hoitolasta.