Hot Stone -kuumakivihieronta

73,00 85,00 

Hot Stone -kuumakivihieronta naisille. Lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.


Hoitokäyntiin varattava aika 1h tai 1h 30min.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Tuotekuvaus

Hot Stone -kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.
 
Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka aikaansaa lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihas ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan ja hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti.
 
Lämpimillä ja kylmillä kivillä tehtävillä hoidoilla ja hieronnoilla on jo pitkät perinteet. Jo muinaiset roomalaiset vannoivat lämpimien kivien energisoivaan voimaan. Intiaanit hoitivat niillä mitä erilaisimpia vaivoja, mm. kuukautisiin liittyviä kiputiloja.
 
Hot Stone -kuumakivihieronta vauhdittaa laskimoverenkiertoa kohti sydäntä, jolloin väsyneet lihakset rentoutuvat. Hieronta vapauttaa endorfiinia: kiputilat kehossa vähenevät, lihasjännitykset pehmenevät ja mieli rentoutuu. Hieronnan vaikutuksesta ihosolujen uudistuminen nopeutuu, ihon väri paranee ja iho pehmenee. Kuumilla kivillä nostetaan ihon lämpötilaa paikallisesti, jolloin saadaan myös ihon pintakerrosten verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastumaan. Lämpö avaa hiki- ja talirauhasten suuaukot, jolloin hien mukana kehosta poistuu ylimääräisiä kuona-aineita.

Kivet on kerätty valikoiduilta tuliperäisiltä alueilta, mistä johtuu kivien suuri mineraalipitoisuus. Luonnon muovaamina ne soveltuvat erinomaisesti rakenteellisesti, mm. sileyden ja muodon puolesta kehon käsittelyyn ja hoitoihin.
 
Hot Stone -kuumakivihieronnan jälkeen olo on taivaallisen rentoutunut.
 
Hoidossa (esim. kasvoille) voidaan käyttää myös kylmiä kiviä, jolloin vaikutus on turvotuksia vähentävä, ihohuokosia pienentävä, kiinteyttävä ja lymfanesteiden poistumista aktivoiva.