Guinot Hydradermie Lift erikoiskasvohoito

114,00 

Ihoa ja lihaksia kiinteyttävä stimulaatio laitehoito

 

GUINOT Hydraderm Cellular Energy laitteella tehtävä kiinteyttävä, lihastasolle vaikuttava, erikoiskasvohoito. Guinot Hydradermie Lift -erikoiskasvohoito uudistaa, aktivoi lymfaattista toimintaa ja kohottaa kasvonpiirteitä vahvistamalla lihaskuntoa. Lue hoidosta ja hoitosisällöstä lisää alempaa tuotekuvauksesta.

 

Tuotekuvaus

Voimistelua kasvojen lihaksille!

 

Kasvoja kohottava upea erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. GUINOT Hydradermie Lift lihasstimulaation vaikutuksesta syvällä sijaitsevat kasvo- ja kaulalihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu – erikoishoidon kohottava vaikutus näkyy ja myös tuntuu. Kasvojen lihasten voimistuessa ihosi ja kasvonpiirteesi kiinteytyvät, juonteet ja rypyt madaltuvat sekä turvotukset vähenevät. Kasvosi saavat upean hehkun ja ryhdikkään mutta rentoutuneen ilmeen.

 

Hydradermie Lift -hoidossa yhdistyy lymfaattinen, nestekiertoa elvyttävä hoito, kasvolihasten stimulointi, ”kasvojumppa” sekä käsin tehtävä rentouttava ja kiinteyttävä hieronta sekä naamiot. Kasvolihasten stimulaatiossa harjoitetaan lihaksia miedon sähkövirran avulla. Vaikutus on suunnattu otsa-, silmänympärys- poskipää- ja kaulalihaksille. Lihakset käsitellään kukin vuorollaan, käsittelyn voimakkuutta sekä kestoa voidaan näin säädellä jokaisen lihaksen kohdalla.

 

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen kuorinnan, 2 laitevaihetta: nestekiertoa elvyttävä lymfa ja lihaksia kiinteyttävä lihasstimulaatio (silmänympärysalueelle, kasvoille ja kaulalle), kaulan- ja silmänympärysalueen kiinteyttävät erikoisampullit, rentouttava/kiinteyttävä kasvohieronta dekolteelle asti, naamio, seerumi ja voiteet kasvojen ja kaulan alueille sekä silmänympäryshoidon. Jo yksi hoitokerta kohottaa ja rentouttaa kasvojen piirteitä merkittävästi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 3-10 kerran sarjahoitoa. Sarjahoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti. Hoito sopii loistavasti yhdistelmähoidoksi – tehostamaan muita GUINOT kasvohoitoja.

 

Kokeile suosittua yhdistelmähoitoa GUINOT Hydradermie Superior 149 € / 159 € (Superior = Hydradermie Youth + Hydradermie Lift).

 

Hoidosta saatavana GUINOT Hydradermie Lift Express – lyhennetty hoito tiiviiden sarjahoitojen väliin.

 

Hoidon salaisuus

 

Hydradermie Lift -hoidon lymfavaiheella aktivoidaan nestekiertoa, vähennetään turvotuksia ja lihasstimulaatiolla puolestaan aktivoidaan lihastoimintaa, tehostetaan verenkiertoa ja nopeutetaan ihon uusiutumista. Lihasstimulaatiossa hoitolaitteessa käytetään muunneltua matalataajuusvaihtovirtaa (jossa signaali suurenee ja pienenee asteittain) lihaksen tottumisen välttämiseksi. Uudessa Guinot Cellular Energy-hoitolaitteessa on panostettu entistäkin miellyttävämpään lihasten stimulointivaiheen hoitokokemukseen ja laitteen menetelmä on patentoitu.