Guinot Détoxygène

107,00 

Kirkastava ja puhdistava, ihon hapensaantia tehostava erikoiskasvohoito

 

Ilmansaasteet ja sisäilman epäpuhtaudet (pakokaasut, teollisuuden päästöt, tupakointi, pöly, bakteerit jne.) sekä huonot elintavat rasittavat ihoamme.
Guinot Détoxygène erikoiskasvohoito sopii pääsääntöisesti kaikille ihotyypeille, joissa on havaittavissa sameutta, epätasaisuutta, stressin tai väsymyksen merkkejä ja mahdollisesti ihohuokosien tukkeutumista.

 

Hoidon jälkeen iho on heleämpi, kosteutetumpi, pehmeämpi ja kimmoisampi. Hoitokäyntiin varattava aika 1h. Hoidon kesto noin 50 min.

 

Hoitoon on mahdollista yhdistää lisäveloituksesta perinteinen ihonpuhdistus tai Guinot HydraClean lämpöpuhdistus. Lisätietoa yhdistelmähoidoista hoitolasta.
Lue Détoxygène-hoidosta lisää alempaa, tuotekuvauksesta.

 

Tuotekuvaus

Guinot Détoxygène erikoiskasvohoito aloitetaan tehokkaalla, papaijauutetta sisältävällä Détoxygène-erikoiskuorinnalla, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoidon erikoisnaamio sisältää mm. vihreää savea, naamio imee iholta magneetin tavoin toksiineja ja epäpuhtauksia. Détoxygène kasvohieronta (kasvot, kaula, dekolte) stimuloi mikroverenkiertoa ja lisää hierontaseerumin aktiiviaineiden (mm. ATP ja Actienergie) kanssa ihon hapensaantia, sekä kosteuttaa ja tasoittaa ihoa.

 

Guinot Détoxygène erikoiskasvohoito sisältää ihon pintapuhdistus, Détoxygène-erikoiskuorinta ja -naamio, hoidon oma Détoxygéne-kasvohieronta, silmänympärysvoide, kasvoseerumi ja kasvovoide.
Hoitoon on mahdollista yhdistää lisäveloituksesta perinteinen ihonpuhdistus tai Guinot HydraClean lämpöpuhdistus. Lisätietoa yhdistelmähoidoista hoitolasta.

 

Hoitosuositus: Détoxygène erikoiskasvohoito ihon tarpeen mukaan (vuodenaikojen vaihtuessa, stressaava vaihe, unenpuute, lisääntynyt saaste-/pölykuorma), yksittäisenä hoitona tai valmistelemaan ihoa ennen muita kasvohoitoja. Détoxygène hoidon voi tehdä tarpeen vaatiessa myös useita kertoja vuodessa tai sarjahoitona.