Dermalux® Flex MD LED-valoterapia lisäpalveluna kasvohoidon yhteydessä

35,00 

Dermalux® Flex MD LED-valoterapia lisäpalveluna kasvohoidon yhteydessä (enintään 20 min.) + 35 €. Täydennä omaa suosikkikasvohoitoasi Dermaluxilla hoitotulosten tehostamiseksi ja/tai ihon rauhoittamiseksi. Yhdistettävissä useimpiin Kauneushoitola Marikan kasvohoitoihin, kysy lisää hoitolasta.

 

Dermalux® Flex MD LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton, miellyttävä hoitomuoto, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista
uusiutumista ja korjaantumista — ilman kipua tai toipumisaikaa. Sarjahoidolla saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

 

Osasto:

Tuotekuvaus

MIHIN DERMALUXIN TEHO PERUSTUU?

 

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. MD LED- valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja uudistuvat nopeammin, se edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

 

Dermalux Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi Flexillä saavutetaan monia kosmeettisia hyötyjä: mm. ihon uudistaminen, pigmenttimuutosten ja punoituksen hoito (couperosa, ruusufinni), ihon ikääntymismuutokset.

 

Dermalux on rentouttava, kivuton hoitokokemus. Voit hengähtää hetken samalla kun ihosi vastaanottaa energisoivaa valoa, joka edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa ihoärsytystä ja palauttaa ihon heleyden.

 

MITÄ HYÖTYÄ HOIDOSTA ON?

 

Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

 

Eri aallonpituudet nähdään erivärisenä valona, ne imeytyvät eri syvyydelle ihossa ja vaikuttavat eri asioihin.

 

DERMALUX BLUE 415nm
Sininen valo tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita ja kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä iholle. Sillä on myös ongelmaihoa rauhoittava ja talintuotantoa tasapainottava vaikutus.

 

DERMALUX RED 633nm
Ihon nuorekkuutta palauttava punainen valo tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, häivyttää juonteita sekä kosteuttaa ihoa. Tuo iholle terveen hehkun.

 

DERMALUX NEAR INFRARED 830nm
Uudistava NIR (Near Infrared)-valo uudistaa ihoa, nopeuttaa paranemista, rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia.

 

DERMALUX TRI-WAVE THERAPY
Dermalux–hoito räätälöidään yksilöllisesti eri aallonpituuksilla hoidettavan ihoalueen tarpeiden mukaan.

 

Esteet LED-valoterapialle:
Valolle herkistävät lääkkeet
Epilepsia tai valon aiheuttamat kohtaukset
Taipumus fotoallergisiin reaktioihin
Valoherkät autoimmuunisairaudet
Porfyria
Lupus Erythematous, punahukka
Monimuotoinen valoihottuma
Valoherkkä ekseema
Hypomelanismi (albinismi)
Aktiiviset syövät
Mäkikuisman käyttö
Raskaus

 

Dermalux® –laitteet valmistetaan Iso-Britanniassa.

 

Parhaan lopputuloksen saamiseksi, Dermalux MD LED-valoterapia suositellaan otettavaksi sarjahoitona, 1-2 krt viikossa. Hoitosarja suunnitellaan ihon tarpeiden ja asiakkaan omien ihonhoidollisten tavoitteiden mukaan.

 

Hoito voidaan liittää tehostamaan muita kasvohoitoja tai tehdä tarpeen mukaan sarjahoitona kolmen kerran sarjana ihon elvyttämiseksi tai rauhoittamiseksi ja hoitoa voi ottaa aktivointihoitosarjana erilaisiin ihon tarpeisiin esim. 8-12 kerran hoitosarjana.

 

Dermalux hoitoa hoitoa voidaan antaa myös lihas- ja nivelkivuille esim. käsihoidon yhteydessä.