Daydream Pevonia Botanica hoitopaketti

163,00 

Ihana hoitokokonaisuus, itselle tai lahjaksi. Hoidossa hemmottelua saavat selkä, kasvot ja kädet. Hoito alkaa teekupillisella. Kynttilän valossa on ihana rentoutua kokonaisvaltaisessa hoidossa, kauniissa miljöössä. Lue hoitosisällöstä lisää tuotekuvauksesta.

 

Tuotekuvaus

Hoidon alussa selkää hemmotellaan kuumilla pyyhkeillä, kuorinnalla ja lempeällä öljyhieronnalla. Hoidossa käytetään Pevonia -sarjan laadukkaita ihonhoitotuotteita, joissa on miellyttävät, luonnolliset raaka-aineet ja tuoksut. Kasvoille hoidossa alkupuhdistus, kuorinta, (höyry), seerumi, 2 kasvohierontaa (valitaan asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveen mukaan), silmänympäryshoito, kasvojen erikoisnaamiohoito, loppuvoiteet. Käsille kosteuttava naamiohoito ja lempeä käsihieronta. Hoitokäynnille varattava aika noin 2h.


Maailman johtaviin Spa-hoitosarjoihin kuuluvan Pevonia Botanican tuotteet hemmottelevat ihoa lempeästi hoitaen, tarkoin valituilla puhtailla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä,
ilman turhia lisäaineita. Innovatiiviset valmistusmenetelmät hyödyntävät uusinta teknologiaa tuoden iholle ainutlaatuisia hoitotuloksia.