Couperosa-ihon erikoiskasvohoito Pevonia RS2 Mask

106,00 

Punoittavan ihon, couperosa- ja rosacea-ihon erikoishoito. Rauhoittava ja viilentävä, lempeän tehokas RS2 erikoiskasvohoito vähentää ihon reaktiivisuutta ja punoitusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Ruusuöljyä sisältävä kipsinaamiohoito pamperoi myös mieltä hempeällä, luonnollisella tuoksullaan. Tuotteissa ei ole lisättyjä, keinotekoisia hajusteita eikä väriaineita. Tarkempi hoitosisältö tuotekuvauksessa.

 

 

Tuotekuvaus

Couperoottisen, punoittavan ja rosacea-ihon hoitoon kehitetty Pevonia RS2-hoitolinja vähentää ihon kuumotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotteet on suunniteltu laskemaan ihon punoitusta ja vahvistamaan ihon kapillaareja. RS2 hoidossa ihoa hemmotellaan mm. eteerisen ruusuöljyn, vihreän teen, lakritsinjuuriuutteen, spirulinan sekä rohtosammakonputken luonnollisilla, puhtailla aktiiviaineilla.

 

Hoito sisältää: kasvojen, kaulan ja dekolteen alueiden puhdistuksen, mahdollisuuksien mukaan (ihon tilasta riippuen) myös ihon hellävaraisen kuorinnan, hoitoseerumin imeytyksen kevyellä ihoa rauhoittavalla kasvohieronnalla, merileväpohjaisen tehoaineen, ruusuöljyä sisältävän jähmettyvän erikoisnaamiohoidon, ravitsevan ja rauhoittavan silmänympäryshoidon, silmänympärysvoiteen sekä ihoa rauhoittavan kasvovoiteen. Hoitokäyntiin varattava aika 1 h.

 

Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Ihon tarpeista riippuen RS2-hoitoon on yhdistettävissä lisämaksusta esimerkiksi ultraääni-ihonpuhdistus, kysy lisää. 

 

Pevonia Botanica on yksi maailman johtavista Spa-hoitosarjoista, jolla on oma Go Green -ohjelma, mikä takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineet maalta ja merestä. Tuotteissa hyödynnetään innovatiivisia valmistusmenetelmiä ja uusinta teknologiaa jotka mahdollistavat puhtaat ja luonnonmukaiset hoitotuotteet, ilman turhia lisäaineita. Hoidon puhtaat aromaattiset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä ja hemmottelevat ihoa lempeästi hoitaen ja tuoden ainutlaatuisia hoitotuloksia.