PEVONIA BOTANICA – vartalo silkkisen pehmeäksi – ilman turhia lisäaineita!

PEVONIA-huipputarjous voimassa syyskuun 2016 loppuun!

Kesän helteistä nautittuamme otamme tyytyväisinä vastaan pimenevät illat ja kasteiset loppukesän aamut. Aurinko ja uiminen ovat koetelleet kesähipiöitämme ja mikäpä olisikaan loistavampi kampanjatarjous elo- syyskuulle kuin maailman johtavan spa-hoitosarjan vartalotuotekampanja!

Kampanjatuotteita on rajallinen erä. Nappaa tarjoushintaiset tuotteet varmimmin tekemällä ennakkovaraus ja sovi nouto kauneushoitolasta.

Kauneushoitola Marika palvelee ajanvarauksella: p. 040 7203717.

ELO-SYYSKUUN PEVONIA-KAMPANJA:

PEVONIA BOTANICA
Vartalo silkkisen pehmeäksi – ilman turhia lisäaineita!

Pevonia Silky Skin vartalokuorinta ja Preserve Body Moisturizer vartalovoide yhteishintaan 59 euroa (normaalisti yhteensä 78 euroa) + lisäksi kaupanpäälle matkakokoinen Pevonia-suihkugeeli tai -vartaloöljy!

Mikä Pevonia Botanica?

– Pevonia on yksi maailman tunnetuimpia spa-sarjoja ja se on käytössä ylellisimmissä spa- ja kylpyläkonsepteissa ympäri maailmaa.

– Pevonia ihonhoitosarjan tuotteet on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ilman turhia lisäaineita. Tuotteiden luomulaatuiset kasviuutteet ja eteeriset öljyt hemmottelevat ihoa hellävaraisen tehokkaasti ja luovat mietoja tuoksuelämyksiä. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai keinotekoisia hajusteita, eikä niitä ole testattu eläimillä.

– Ylellisillä, uusimmalla teknologialla valmistetuilla hoitotuotteilla saavutetaan ainutlaatuisia hoitotuloksia.

Lempeän tehokkaasti, silkkisen pehmeäksi ihon kuoriva

PEVONIA SILKY SKIN BODY SCRUB | VARTALOKUORINTA (200 ml)

– Miedosti yrttiselle aktiiviaineidensa (mm. rosmariini, rohtosuopayrtti, aloe vera geeli, sitruunan eteerinen öljy) ansiosta tuoksuva vartalokuorinta. Kuorii ja puhdistaa ihoa kaksivaikutteisesti. Jojoban luonnonvaharakeet kuorivat mekaanisesti ihon kuollutta solukkoa ja aromaattiset kasviuutteet stimuloivat ja puhdistavat vartalon ihon raikkaaksi. Kuorinta aktivoi verenkiertoa, uudistaa ihon pintaa ja poistaa epäpuhtauksia sopien ihanteellisesti myös selän alueen epäpuhtauksille sekä akneiholle!

Käytetään 1-2 kertaa viikossa kosteilla käsillä kevyesti vartalolle hieroen, huuhdellaan lämpimällä vedellä. Kuorinnan jälkeen iho kosteutetaan vartalovoiteella.

 

Ylellisen pehmoinen

PEVONIA PRESERVE BODY MOISTURIZER | VARTALOVOIDE (200 ml)

– Suloinen, hyvin keveästi ja luonnollisesti aktiiviaineiltaan (mm. eteerinen kamomillaöljy, safloriöljy, kurjenmiekkaöljy) tuoksuva, nopeasti imeytyvä vartalovoide. Laadukas koostumus, levittyy helposti, pehmittää ja kosteuttaa vartalon kuivuudet ja karheudet jättäen ihon kimmoisaksi ja miedosti tuoksuvaksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tunnelmallisia loppukesän iltoja toivotellen,

Marika