Maailman johtava Spa-hoitosarja Pevonia Botanica -hoitovalikoima

Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistettynä innovatiivisiin valmistusmenetelmiin antavat näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia elämyksiä!

 

 

 

 

Pevonia -hoitovalikoiman löydät täältä, uusia Pevonia -hoitoja tulossa kevään kuluessa.

Pevonia -tuotteiden kasviuutteet ja eteeriset öljyt luovat mietoja tuoksuelämyksiä ja ylellisillä, uusimmalla teknologialla valmistetuilla hoitotuotteilla saavutetaan ainutlaatuisia ja tuloksellisia hoitotuloksia. Pevonia -tuotteet hemmottelevat ihoa turvallisesti. Pevonialla on oma Go Green -ohjelma, joka takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineet maalta ja merestä sekä sen, ettei tuotteita testata eläimillä. Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja. Pevonia -hoitosarja on käytössä ylellisimmissä Spa- ja kylpyläkonsepteissa ympäri maailmaa.

Pevonia Botanica
Vihreä polku ihon hyvinvointiin

– Valmistettu luonnon omista raaka-aineista
– Ei sisällä alkoholia
– Ei sisällä lanoliinia
– Ei sisällä mineraaliöljyä
– Ei sisällä para-aminobentsoehappoja
– Ei sisällä keinotekoisia väriaineita
– Ei sisällä keinotekoisia hajusteita
– Ei sisällä formaldehydiä
– Ei sisällä natirum lauryylisulfaattia
– Ei sisällä ureaa
– Ei tuki ihohuokosia (Non-comedogenic)
– Pakattu kierrätettäviin pakkauksiin
– Ei testattu eläimillä

 

Verkkokaupassa voit tutustua hoitoihin ja ostaa niitä helposti myös lahjaksi. Lahjakortti postitetaan verkkokaupasta haluttuun osoitteeseen (suoraan saajalleen tai lahjakortin tilaajalle -kotiin tai työpaikalle) ilman toimituskulua.

Tullessasi tuote- tai lahjaostoksille kauneushoitolaan, varaa ystävällisesti yksilöllinen palveluaikasi p. 040 7203717 tai info@kauneushoitolamarika.fi.

Lämpimästi tervetuloa ihaniin ja tehokkaisiin Pevonia Botanica hoitoihin!