21 v -synttäritarjouksia! Guinot & Pevonia

Hyödynnä tuntuvat edut Guinot- ja Pevonia -tuotesarjoista ja hemmottele talvi-ihoa. Laadukkaita tuotteita on mukava antaa myös lahjaksi. Synttäriedut voimassa perjantaina 3.12.21. klo 11-18, varaa henkilökohtainen ostosaikasi p. 040 720 3717/ info@kauneushoitolamarika.fi.

(Jos et pääse kauneushoitolaan tuolloin perjantaina, niin tilauksen nouto on mahdollista sopia eri päivälle (tilatut tuotteet maksetaan 3.12.)).

Arvonta
Synttäriarvonta kauneushoitolassa pe 3.12. Arvonnassa 2 tuotetta. Ensimmäinen arvontavoitto on ihana Guinot-uutuustuote vartalolle Slim Detox vartalovoide 125 ml (arvo 69,00 €) ja toinen arvonnan voittaja saa Pevonian herkän ihon matkapakkauksen, Sensitive Skin Pack (arvo 69,00 €). Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuneiden tietoja ei käytetä markkinointiin/ jaeta kolmansille osapuolille (maahantuojalle tms.)

Tarjoukset

** GUINOT

-20% alennus kaikista Guinot-sarjan ihonhoitotuotteista, vartalotuotteista ja meikkivoiteista/sävyllisistä päivävoiteista. Ennakkovaraukset tuotteista KE 24.11. mennessä.

Kolmen tai useamman Guinot-tuotteen ostajalle Guinot-yllätystuote (normaali koko)!

Kauneushoitolan kotisivuilta löytyy osa Guinot-tuotteista OVH. hintoineen. Jos suosikkiasi ei löydy kotisivuilta/kaipaat apua tuotevalinnassa, vastaan kysymyksiin mielelläni.
https://www.kauneushoitolamarika.fi/verkkokauppa/tuotteet/guinot-tuotteet/


** PEVONIA BOTANICA

Saapunut ERÄ suosittuja Pevonia-tuotteita tarjoushinnalla, varaa omat suosikkisi nopeasti! Pevonia asiakkaille tuoteostoksien yhteydessä lahjaksi Marine Magnesium 15 ml trial size.

Pevonia-tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia ainesosia tai hajusteita, vaan tehokkaat ominaisuudet ja miellyttävät tuoksut ovat peräisin luonnosta ja ne on viimeistelty ainutlaatuisella teknologialla.

Tiedoksi & huomioitavaa
– Uusia kasvohoitoja saapunut (ei näy vielä kotisivuilla), Guinot puhdistava hoito ja Pevonia kirkastava C&sea hoito
– Guinot uutuudet lanseerattu! Guinot Brume Bioxygene ihana kasvovesisuihke 100ml (ovh.39,00 €) ja Guinot Acnilogic gel 15 ml (ovh.39,00 €)
täsmätuote puhdistamaan, tasoittamaan ja rauhoittamaan (sopii aikuisemmallekin iholle) sekä vartalolle Slim Detox vartalovoide 125 ml (ovh.69,00 €).
– Varaathan aina palveluajan myös tuoteostoksille ja lahjakorttiostoille, jotta saadaan rauhoitettua hoitohetket
– Saavuthan kauneushoitolaan vain täysin terveenä
– Lahjakortit helposti myös verkkokaupasta, ilmainen lähetys kirjepostin mukana tai sähköpostiin. Verkkokauppa www.kauneushoitolamarika.fi
– Liike ja ajanvaraus on suljettu pe 24.12. alkaen loppuvuoden, eli joulun välipäivät ja pyhät. Ajanvaraus avoinna jälleen ma 3.1.22.