Thai Sabai Spa -yrttinyyttihieronta

120,00 

Thai Sabai Spa -yrttihoito naisille.
 
Hoitokäyntiin varattava aika 1h 45min.
 
 

Tuotekuvaus


Thai Sabai Spa -yrttihoito, taivaallinen hoitokokemus


Sabai Spa hoito on kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus. Se perustuu vanhaan Thaimaalaiseen holistiseen hoitokulttuuriin jossa keho ja mieli käyvät käsi kädessä. Sabai Spa (Sa-Wan) hoito, “taivaallinen hoitokokemus”. Sana Sabai tarkoittaa Thaikielessä rauhaa ja tasapainoa. Lämpö, hieronta, venyttely, sekä yrttien hoitava voima rentouttaa ja rauhoittaa stressaantunutta kehoa ja mieltä.
 

 
Hoito

Hoidon aluksi tarjoamme kupillisen rentouttavaa yrttiteetä.
Hoitoon rauhoittumisen ja hiljentymisen jälkeen siirrytään kynttilöin valaistuun hoitotilaan. Rentouttavan musiikin ja rauhallisten hierontaliikkeiden mukana voi paeta hetkeksi arjen ulottumattomiin.

 
Hoidossa käsitellään keho alueittain lämpimiksi höyrytetyillä yrttikompresseilla ja öljyhieronnalla. Pallomaisilla yrttikompresseilla painellen ja lempein venytyksin vaikutetaan liikkuvuuteen, aineenvaihduntaan ja verenkiertoon. Yrttien, lämmön ja paineen yhteisvaikutus rauhoittaa, rentouttaa, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, avaa liikeratoja, hoitaa kipualueita ja ihoa. Hoito on kokonaisvaltainen ja tasapainottava.

 
Hoidossa käytettävät Sabai Spa yrttishiatsupallot tehdään vanhan Wat Po temppelin perinteen mukaan. Käsinsidonta tapahtuu naisten tukityökeskuksissa, jotka tukevat thaimaalaisten naisten hyvinvointia.

 
Hoidossa käytetyt yrttinyytit saa itselleen kotiin ja niistä voi tehdä esim. tuoksuvia jalkakylpyjä.
 


Thai-yrtit

Thaimaalaisessa kulttuurissa yrtit ovat osa jokapäiväistä elämää ruoanlaitosta sairauksien parantamiseen. Thaimaassa yrttien käytöllä on pitkät perinteet hieronnassa, henkiparantamisessa sekä aasialaisessa lääketieteessä.
 Sabai-yrttinyytit sisältävät mm.

 
Cassummunar inkivääri, Phrai (Zingeber cassumunar): Käytön kerrotaan helpottavan astma ja keuhko-oireita sekä paikallishoitona kasvin tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet rauhoittavat nivel- ja jänneperäisiä tulehduksia. Kasvilla on myös antiseptisiä, parantavia ja pehmentäviä vaikutuksia ihoon.

 
Kurkuma, Khamin (Turmeric) (Curkuma longa): Kurkumalla on parantavia ja puhdistavia vaikutuksia ihoon. Kasvilla on antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia jotka nopeuttavat mustelmien, nivelkipujen ja lihaskipujen paranemista.

 
Sitruunaruoho, Ta khrai (Cymbopogon citratus): Aromaterapeuttinen ja tulehdustaehkäisevä. Kasvia käytetään paikallishoitona revähdyksiin, mustelmiin ja arkoihin lihaksiin.

 
Kurkuma,(Curcuma Comosa): Kasvilla on tulehdusta ehkäisevä ominaisuus. Uuttella on estrogeenin tuotantoa lisäävä ominaisuus ja käytetään ihon vanhenemista ehkäisevänä.
 

Kalmojuuri, (Acorus Calamus), Waan Nam: Antireumaattinen, helpottaa nivelkulumisesta aiheutuvia kipuja, kroonisiin polvi- ja selkäkipu, sekä muihin nivelkipuihin. Käytetään myös haavaumien ja rakkuloiden hoitoon.

 
Kaffir Lime (Citrus hystix), Ma Kurt: Kasvin lehtiä käytetään thaimaalaisessa lääketieteessä yrttihauteissa, joita käytetään vilustumiseen ja tukkoisuutteen. Kasvilla on antioksidanttisia vaikutuksia sekä myös ihoa puhdistavia ja parantavia ominaisuuksia.
 

Appelsiinin kuori, (Herperin): Tulehdusta ehkäisevä, c-vitamiinipitoinen antioksidantti.

 
Shikakai (Arcadia Concinna Wild DC): Lehtien tanniini, proteiini ja aminohapot parantavat ihon kuntoa ja edistävät ihosolujen uudelleen muodostusta. Palot jauhettuna voiteissa ovat tunnettuja ihosairauksien hoidossa.
 
Patchouli,(Pogostemon cabin): Imee epäpuhtauksia ihosta. Hoitaa hilsettä, ihottumia, ja akne ihoa. Hengitettynä kohottaa mielialaa, rauhoittaa hermostunutta mieltä ja vähentää stressiä.

 
Kamferi (Camphor), Gar a boon (Cinnamonum camphora): Kamforin kristallit ovat derivoitu puun kuoresta. Kamforin kristallalleja käytetään Thai saunoissa, sairaaloissa ja terveyskylpylöissä. Kamfori stimuloi ja avaa ylä- ja alahengitysteitä.