GUINOT Liftosome

95,00 

Ihoa ryhdistävän lämpönaamion sisältävä kollageenihoito käsihieronnalla.

Hoidon kesto noin 1 h.

Tuotekuvaus

Kiinteät, kauniit kasvonpiirteet


Ihoa ryhdistävän lämpönaamion sisältävä kollageenihoito käsihieronnalla.

 

Iho veltostuu iän ja väsymyksen myötä. Kasvonpiirteet ”putoavat” ja iho tuntuu veltolta. Pro-Collageniin, Alaria Esculenta merilevään ja stabiloituun C-vitamiiniin perustuva erikoiskasvohoito uudistaa ihoa tehokkaasti. GUINOT Liftosome -hoito muotoilee kasvojen piirteitä uudelleen, palauttaa elastisuuden ja kiinteyden syvällä ihossa sekä silottaa ryppyjä.

GUINOT Liftosome -kasvohoito kehitettiin erityisesti aikuisen naisen ihon tarpeita silmällä pitäen. Lämpönaamio ryhdistää kasvonpiirteitä ja imeyttää ihoon tukikudosta vahvistavaa Pro-Collagenia, Alaria Esculenta merilevää ja stabiloitua C-vitamiinia. Nämä aktiivit aineosat yhdistettyinä lämpöön antavat iholle uutta energiaa, palauttavat ihon elastisuuden ja kiihdyttävät solujen uudistumista. Hoidon jälkeen voit todeta ihosi olevan huomattavasti sileämpi ja nuorekkaampi.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin, jähmettyvän lämpönaamion, käsien hieronnan, kevyen kasvohieronnan ja hoitovoiteet.

Parhaat hoitotulokset saadaan kolmen kerran Liftosome-hoitosarjalla tai yhdistämällä Liftosome-kasvohoito GUINOT Hydra Clean- tai GUINOT Hydradermie Lift -kasvohoitoihin.

 

Kokeile myös tehokkaita yhdistelmähoitoja!
GUINOT Liftosome + GUINOT HydraClean Express -laitehoito
GUINOT Liftosome + GUINOT Hydradermie Lift Express -laitehoito
Tiedustele yhdistelmähoidoista lisää kauneushoitolasta.

 

GUINOT LIFTOSOME -ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET
PRO-COLLAGEN TIIVISTE: C-vitaminoitu, Pro-Collagenia ja Alaria Esculenta merilevää sisältävä tehokas tiiviste. Näiden aktiivien aineosien ansiosta iho saa uutta energiaa ja ryhtiä.

LÄMPÖNAAMIO: Ryhdistävä naamio tuottaa miellyttävää lämpöä, joka hajaannuttaa aktiiviset aineosat ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Muutaman minuutin kuluttua naamio jähmettyy ja tiukentuu kasvojen ympärille muotoillen kasvonpiirteitä ja rentouttaen lihaksia.

SÉRUM ANTI-AGE: Hoito päättyy biopeptidejä ja A-vitamiinia sisältävällä tehoseerumilla tehtävään hierontaan, joka vahvistaa elastisia ihokudoksia. Kasvojen iho näyttää nuoremmalta ja säteilevämmältä