Ajanvaraus

Varaa yksilöllinen palveluaikasi

Kauneushoitola Marikan Kempeleen ja Oulun toimipaikat ovat avoinna ajanvarauksella. Huomioithan tämän ystävällisesti, myös lahjakortti- ja tuoteostoksissa.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö:

Kauneushoitola Marika
Marika
SKY-kosmetologi, lähihoitaja
Puhelimitse / tekstiviestillä 040 7203717 (ark.klo 9–18, ajanvarausnumerossa ei viikonloppupäivystystä)
Sähköpostitse info@kauneushoitolamarika.fi

Jotta voisin palvella paremmin

Pyrin rauhoittamaan hoitotilanteen, jotta hoitohetki kauneushoitolassani olisi mahdollisimman rentouttava ja yksilöllinen. Jos en soittaessasi pysty vastaamaan puheluusi, jätäthän yhteydenottopyynnön. Voit jättää yhteydenottopyynnön (yhteystietoinesi) puhelinvastaajaan, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Palaan yhteydenottopyyntöösi mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tehdessäsi ajanvaraustiedustelua sähköpostilla, jätäthän yhteydenottoani varten myös puhelinnumerosi.

Ajanvarauksen peruutusehdot

Esteen sattuessa 
Hoitohetkesi on varattu Sinua varten. Jos Sinulle tulee este varaamallesi hoitoajalle, ilmoitathan siitä viimeistään 24 tuntia aiemmin puhelimitse. Puhelinvastaajaan voit jättää peruutusta koskevan yhteydenottopyynnön yhteystietoinesi. Peruutuksen perille saapuminen vahvistetaan kuitenkin aina puhelimitse!

Kauneushoitola Marika veloittaa peruuttamatta jätetystä / liian myöhäisessä vaiheessa peruutetusta hoitoajasta 50 % varatun hoidon arvosta.